74-jarige tweeling uit NC ontzag TikTok met hun dansmoves

0
61


“Als ik dit zie, moet ik gewoon van oor tot oor glimlachen, stop nooit of vertraag nooit”, zei een kijker.

Screengrabs van @hanelinetwins’ TikTok-video’s

Dwayne en Wayne Haneline zijn een 74-jarige tweeling die al sinds hun geboorte de krantenkoppen haalt.

Ze werden geboren op 4 november 1947 in een vlaag van natte sneeuw en sneeuw in Davie County, North Carolina. Het weer was zo slecht dat hun vader de bezorger en verpleegster op een tractor over de landelijke weg naar hun huis moest begeleiden.

Al van jongs af aan hebben de twee plezier samen en blijven ze de aandacht trekken, ook op TikTok.

De Hanelines, veteranen en opgegroeid in Cana, begonnen hun TikTok-kanaal om hun dansmoves te laten zien en positiviteit en gospel met anderen te verspreiden. Het is nu een onderneming waar miljoenen mensen naar kijken.

Het begon allemaal toen Wayne’s dochters hem vroegen om in een TikTok-video te staan, meldde WXII.

“Ze zei: ‘Ik wil dat je wat dansvideo’s maakt voor TikTok.’ En ik zei: ‘Waar heb je het over?’” vertelde Wayne aan WXII. “De kleinkinderen zijn er dol op en de kinderen zijn er dol op. We hebben onze vrouwen nog niet gewonnen. Ze tolereren het en daar hou ik van.”

“Ik kan elke dag naar jullie twee kijken, jullie rocken,” merkte een persoon op.

“Als ik dit zie, moet ik gewoon van oor tot oor glimlachen, stop nooit of vertraag nooit”, zei een ander.

De Haneline-tweeling heeft meer dan 487.000 volgers op TikTok. Enkele van hun meest bekeken video’s zijn onder meer dat ze grooven op moderne, trendy dansen en zich voeden met de jeugdige humor van TikTok.

Ze hebben zoveel volgers verzameld dat sommige mensen ze persoonlijk herkennen.

‘Een vrouw kwam naar me toe en zei: ‘Je kent mij niet, maar ik ken jou.’ En ze zei: ‘Ik had borstkanker en door je video’s, die me aan het lachen maakten, het kijken naar je TikToks en je humor en gelach en licht hielp me door mijn kankerbehandeling.’ En dat is voor mij betaaldag”, vertelde Dwayne aan WXII.

Cana ligt ongeveer 40 kilometer ten zuidwesten van Winston-Salem.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in