64 TikTok-producten waar recensenten enthousiast over zijn

0
117


TBH, aan het begin van de pandemie begon ik dit zelf te gebruiken (hoewel dit hierboven het mooie menselijke gezicht van voormalig BuzzFeeder Kayla Suazo is), en ik ben boos dat ik zo lang tijd heb verspild met andere concealers. Ik ben een diep ongeduldig persoon die er graag goed uitziet en er op geen enkele manier moeite voor doeten Maybelline heeft dit gemaakt zodat mensen zoals ik het ’s ochtends gracieus kunnen opdoen en kunnen zijn als “OK, REFLECTIE, JE HEBT DIT” voordat ze vrolijk verder gaan. Het koekt nooit, ik zie er veel wakkerder uit dan waar ik recht op heb, en ik heb nooit moeite om het te mengen zoals ik dat doe met andere concealers. 11/10 abonneren.

Veelbelovende recensie: “Tijdens de middelbare school wist ik nooit hoe ik make-up moest doen. Maar toen hoorde ik dat dit product absoluut het beste was op TikTok. En geloof me, ze logen niet. Het heeft echt een goede dekking en verbergt mijn ‘wasbeerogen’. En het beste is dat een klein beetje een lange weg gaat. Dus als je begint of iets nieuws wilt proberen, raad ik je zeker aan dit uit te proberen.” -Liela Lee

Bekijk BuzzFeed’s volledige recensie van Maybelline’s Instant Age Rewind Concealer voor meer deets.

Koop het van Amazon voor $ 8,80 (verkrijgbaar in 18 kleuren).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in