6 TikTok-geldexperts die u moet volgen

0
64


Een lachende persoon zittend op hun bank en kijkend naar de telefoon in hun hand.

Afbeeldingsbron: Getty Images

U kunt meer leren over geld van deze experts.


Belangrijkste punten:

  • Het bekijken van persoonlijke financiële inhoud is een geweldige manier om meer te leren over geldzaken terwijl u wordt vermaakt.
  • TikTok-makers en geldexperts zoals Tori Dunlap, John Liang en Erika Kullberg kunnen je helpen om je financiële situatie te verbeteren.

Als je van video-inhoud houdt, is TikTok een uitstekend platform voor sociale media om meer te weten te komen over onderwerpen die je interesseren. Veel makers delen financiële kennis via deze populaire app. Ben je op zoek naar manieren om je geldgewoonten te verbeteren en wil je leren door video’s te bekijken? De volgende TikTok-geldexperts zijn het volgen waard.

Tori is een geldexpert en TikTok-maker met meer dan 2 miljoen volgers. Via haar merk, Her First 100k, promoot Tori financiële gelijkheid en geeft ze vrouwen de middelen die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen om meer geld te verdienen en het patriarchaat te bestrijden. Haar video’s bespreken investeringsstrategieën, creditcardbeloningen, budgettips, schulduitbetalingen en salarisonderhandelingen.

John gebruikt TikTok om verschillende persoonlijke financiële tips te delen. Zijn video’s raken aan veel financiële onderwerpen. Voorbeelden zijn het belang van een noodfonds, hoe u reiscreditcardmiles kunt gebruiken om reizen te betalen, hoe u geld kunt terugverdienen bij online winkelen en welke stappen u moet nemen om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Zijn snelle, informatieve en gemakkelijk te begrijpen video’s hebben hem een ​​aanhang van 2 miljoen TikTok-gebruikers opgeleverd.

Michela is een andere TikTok-geldexpert die tips en trucs deelt om kijkers te helpen verstandige geldkeuzes te maken. Haar doelgroep zijn millennials. Ze bespreekt veel persoonlijke financiële onderwerpen, waaronder beleggen, budgetteren, nevenactiviteiten en financiële vrijheid.

Ze deelt ook geldverhalen van kijkers waarin haar volgers uitleggen hoe ze hun geld elke maand gebruiken. Vervolgens geeft ze aanbevelingen over hoe ze hun strategieën voor uitgaven, sparen, schuldaflossing en investeringsstrategieën kunnen verbeteren.

Erika is een advocaat en expert op het gebied van persoonlijke financiën met bijna 9 miljoen volgers. Via haar TikTok-video’s gebruikt ze haar juridische ervaring om kijkers door alledaagse situaties te leiden. Zij legt uit hoe u de voorwaarden van een bedrijf in uw voordeel kunt gebruiken. Aangezien de gemiddelde persoon de algemene voorwaarden niet zorgvuldig doorneemt, is haar inhoud informatief en nuttig en kan ze u helpen om compensatie, freebies of andere voordelen te krijgen.

Nick is een gecertificeerde financiële planner en TikTok-maker van persoonlijke financiële inhoud met een trouwe aanhang. Hij behandelt onderwerpen met betrekking tot beleggen, winkelhacks, reishacks, cryptovaluta, belastingen en creditcards. Nick legt via zijn video’s op een leuke en onderhoudende manier essentiële financiële onderwerpen uit door sketches uit te beelden. Hij praat ook over veelvoorkomende geldfouten, zodat kijkers stappen kunnen ondernemen om financiële valkuilen te vermijden.

Taylor is een Gen Z-maker die jonge mensen helpt meer te weten te komen over belangrijke financiële zaken. Haar video’s gaan over geldzaken, zoals hoe je een salarisverhoging krijgt, hacks voor budgetshoppen, mogelijkheden voor werken op afstand, ideeën voor bijzaken, het afbetalen van schulden en investeringstips. Je zult haar inhoud nuttig vinden als je vroege stappen wilt nemen om jezelf voor te bereiden op een leven van financieel succes.

TikTok is een geweldige plek om naartoe te gaan als je vermaakt wilt worden. Maar u kunt deze app voor sociale media ook in uw voordeel gebruiken door meer te leren over belangrijke geldonderwerpen van geldexperts. Bekijk onze bronnen voor persoonlijke financiën voor meer geldtips.

Waarschuwing: de hoogste cashback-kaart die we hebben gezien, heeft nu 0% intro APR tot bijna 2024

Als u de verkeerde creditcard of betaalpas gebruikt, kan dit u veel geld kosten. Onze expert is dol op deze topkeuze, die een intro APR van 0% heeft tot bijna 2024, een waanzinnig cashback-percentage van maximaal 5%, en dat allemaal op de een of andere manier zonder jaarlijkse vergoeding.

Deze kaart is zelfs zo goed dat onze expert hem zelfs persoonlijk gebruikt. Klik hier om onze volledige recensie gratis te lezen en in slechts 2 minuten aan te melden.

Lees onze gratis recensie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in