53 TikTok-producten waardoor je je een genie voelt

0
188


Elke set wordt geleverd met een krultang, twee haarscrunchies, een klauwhaarclip en twee eendenbekhaarclips om hem op zijn plaats te zetten. Deze zijn ontworpen om met alle haartypes te werken, maar werken het beste als je ze met vochtig haar rolt!

Veelbelovende recensie: “Voordat ik het kocht, had ik veel recensies en tutorials op TikTok gezien die de resultaten lieten zien. Mijn haar is dik, stug en van nature golvend, dus ik dacht dat dit een goed alternatief zou kunnen zijn tot rollen die tijdrovend zijn om in te zetten, moeilijk in te slapen en uiteindelijk niet de moeite waard. En MAN had ik gelijk om hoopvol te zijnik. Wikkel er voor het slapengaan stukken vochtig haar omheen, hoe strakker de wikkel, hoe strakker de krul. Makkelijk om in te slapen omdat er niets op je achterhoofd zit, en mijn krullen zijn de volgende ochtend BOUNCY. Mijn enige klacht is dat het niet helpt om een ​​topvolume te krijgen, maar niets dat wat plagen niet kan oplossen. 10/10. Ik ga nooit meer terug naar een krultang.” — Mariah

Haal het van Amazon voor $ 9,98 (verkrijgbaar in drie kleuren).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in