5 weinig bekende iPhone-aanpassingstrucs – maak van je favoriete TikTok je vergrendelscherm

0
138


Ben jij een van die mensen die, net als ik, niets veranderd hebben aan je? iPhone sinds je het hebt gekregen? Er is niets aan dat schreeuwt: “Dit is” mijn telefoon!” Het is pittig, onduidelijk, smakeloos – en ik durf het te zeggen – saai.

Misschien vind je je iPhone leuk zoals hij is (weet je, basic en flauw), maar ik denk dat onder die geharde, anti-expressieve schaal een zachte kant zit die wil dat je apparaat een vleugje persoonlijkheid heeft. Als je klaar bent om je iPhone in je mini me te veranderen, hebben we vier weinig bekende iPhone-trucs waarmee je je apparaat kunt personaliseren en die smaakloze, net uit de fabriek gekomen look kunt vergeten.

1. Krijg opvallende, neonkleurige pictogrammen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in