5 TikTok-virale producten die je absoluut nodig hebt

0
101


Als je op zoek bent naar manieren om je huis efficiënter, georganiseerder en leuker te maken, zoek dan niet verder dan deze beproefde producten die viraal zijn gegaan op TikTok. Van een levensveranderende groentehakker tot een cult-favoriete föhnborstel, je zult zeker een product vinden waarvan je nooit wist dat je het nodig had in deze lijst.

Door op deze winkellinks te klikken, verlaten bezoekers de sites van Localish en ABC’s Owned TV-stations. Deze e-commercesites worden beheerd onder andere voorwaarden en privacybeleid dan ABC Localish. ABC ontvangt een commissie voor aankopen die via deze links worden gedaan. Prijzen kunnen wijzigen vanaf de publicatiedatum.

1. Fullstar 9-in-1 Groentehakselaar Plus – $ 34,99

Met dit handige apparaat huil je nooit meer uien hakken! Leg gewoon je gewenste groente op de hakmessen en druk het deksel naar beneden; uw perfect gesneden stukjes vallen gemakkelijk in de opvangbak!

Afbeelding tegoed: Walmart

2. Yonanas klassieke gezonde dessertmaker – $ 49,99

Geniet van perfect gladde yoghurtijs zonder ooit je huis te hoeven verlaten met deze handige machine! Je kunt je eigen smaken freestylen of het meegeleverde receptenboek raadplegen voor enkele geliefde klassiekers.

Afbeelding tegoed: Walmart

3. EyeVac Home: aanraakloze stationaire stofzuiger – $ 129,99

Ben je het zat om met een zware stofzuiger door je hele huis te slepen? Met deze stationaire stofzuiger hoef je dat nooit meer te doen! Gebruik gewoon een gewone bezem om stof en vuil onder de EyeVac Home te vegen en hij doet de rest voor u, geen rommelige stoffering nodig.

Afbeelding tegoed: Walmart

4. Outlet-extender met nachtlampje – $ 17,99

Als je ooit gefrustreerd raakt door het gebrek aan stopcontacten in je huis, heb je deze stopcontactverlenger nodig. Het wordt zelfs geleverd met een extra nachtlampje, zodat u nooit in het donker uw telefoonoplader hoeft aan te sluiten.

Afbeelding tegoed: Walmart

5. Revlon One-Step Föhn & Volumizer Heteluchtborstel – $ 44,99

Als je armen het beu worden om zowel een ronde borstel als een föhn vast te houden wanneer je je haar aan het doen bent, dan is deze combinatietool voor jou bedoeld! Het is snel een gecertificeerde schoonheidsfavoriet geworden op TikTok, waar video’s van het penseel meer dan 70 miljoen keer bekeken zijn!

Afbeelding tegoed: WalmartLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in