5 TikTok-accounts die elke makelaar in 2022 zou moeten volgen

0
77


Met naar schatting 1,2 miljard actieve maandelijkse gebruikers in het vierde kwartaal van 2021, wordt TikTok alleen maar populairder. Tegen het einde van 2022 zal TikTok naar verwachting 1,8 miljard gebruikers bereiken, waaronder veel millennials en Gen-Zers. Aangezien deze generaties de huizenmarkt beginnen te domineren, moeten makelaars weten hoe ze hen het beste kunnen bereiken.

Hoewel we niet allemaal natuurlijke TikTok-pioniers zijn, hebben de vijf vrouwen van onroerend goed hieronder bewezen dat onroerend goed en het nieuwste socialemediaplatform zeker samengaan.

1. Stevie Soucie (@steviesoucie)

Steevie Soucie is een Canadese makelaar en haar coaching en mentorschap zijn universeel waardevol. Soucie heeft TikTok bij de horens gegrepen en heeft het platform gebruikt als een manier om vastgoedtips en advies te delen, vooral voor degenen die net aan hun carrière beginnen.

Van het kiezen van een makelaardij en het beheren van een verschuivende huizenmarkt tot het navigeren door de vastgoedwereld als een vrouw en het imponeren van klanten, de inhoud van Soucie is zowel educatief als vermakelijk.

2. Madison Sutton (@thenyagent)

Er is een goede reden waarom Madison Sutton meer dan honderdduizend volgers heeft op TikTok. Ze is niet alleen een fervent voorstander van makelaars die gebruik maken van korte inhoud, ze geeft ook uitstekend advies voor degenen die net nat worden op sociale media.
Sutton’s TikTok biedt een vermakelijke mix van komedie, educatie en actuele eigendomsvermeldingen die haar bijna twee miljoen likes volkomen begrijpelijk maken. In een recent bericht gaf Sutton zelfs praktisch advies over hoe makelaars de kunst van het maken van de perfecte listingvideo onder de knie kunnen krijgen met alleen hun smartphone.

3. Glennda Bakker (@glenndabaker)

De in Atlanta gevestigde makelaar Glennda Baker is het perfecte voorbeeld van hoe je zelf marketing leuk kunt maken. Baker is er trots op recht door zee te zijn en haar persoonlijkheid op haar TikTok te laten zien. Ze gebruikt haar platform ook om nieuwkomers in de vastgoedsector te motiveren door inspirerende video’s te delen die betrekking hebben op haar eigen carrière en haar reis naar succes.

Baker’s TikTok is een goudmijn van real-world advies over alles, van het krijgen van je eerste baan als makelaar en zelfvertrouwen krijgen tot het creëren van betrouwbare en herkenbare sociale media-inhoud.

4. Nancy Almodovar (@nancy_almodovar)

Als het gaat om het bieden van informatieve inhoud met een persoonlijk tintje, dan weet Nancy Almodovar wat ze doet, en het gaat haar erom andere makelaars te helpen slagen. Almodovar gebruikt haar platform op TikTok om inzichten uit haar 18+ jaar vastgoedervaring en leiderschap te delen.

Naast kennis van onroerend goed, deelt Almodovar netwerk- en marketingadvies uit aan haar collega-makelaars. Als luxeagent geeft haar TikTok ook een kijkje in enkele van de meest weelderige eigendommen van Houston.

5. Mari Juliet (@marijuliette)

De CEO en makelaar van Miami, Mari Juliette, haalt het meeste uit TikTok met haar deskundig advies dat gericht is op vrouwen. Andere makelaars kunnen inspiratie vinden in Juliette’s virtuele open dagen, samen met een reeks zakelijke tips die haar hebben geholpen het succes te worden dat ze nu is.

Juliette schuwt het ook niet om haar persoonlijke kant te laten zien en geeft haar TikTok een persoonlijk tintje dat soms ontbreekt in de moderne vastgoedwereld van vandaag.

Als je nog niet naar TikTok bent gegaan met je onroerendgoedbedrijf, is er geen tijd zoals het heden. Met wat inspiratie van de makelaars hierboven, zou je sneller een heel nieuw publiek kunnen bereiken dan je denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in