5 spelveranderende Sephora Shopping-hacks van TikTok

0
12


Als je een beautyliefhebber bent, is het niet meer dan normaal dat je alle romige eyeliners, smet-busting serums en glanzende lipvlekken wilt oppotten die een cultstatus of vijfsterrenrecensies opleveren. Voor velen hakt u uw routine-nietjes vast van niemand minder dan Sephora. De schoonheidswinkel heeft altijd de meest hippe producten op voorraad en biedt tenslotte een eersteklas loyaliteitsprogramma – waar moet je niet van houden? Toch is de slimme shopper altijd op zoek naar de best bewaarde geheimen als het gaat om het scoren van deals en freebies.

Om de meest baanbrekende Sephora-shoppinghacks te vinden, kamde Bustle TikTok uit voor een handvol tips en trucs die je radar misschien hebben omzeild. Ontdek hoe u het meeste uit uw Rouge-beloningspunten kunt halen, meer gratis monsters kunt scoren dan u ooit had gedacht, en meer. Het eindspel van elk? Je geld besparen en het vergroten van uw schoonheidsvlucht.

Natuurlijk is het belangrijk om te onthouden dat het beleid, de aanbiedingen en de omstandigheden van de winkel voortdurend veranderen, dus houd er rekening mee dat deze mogelijk niet voor altijd werken. Dat gezegd hebbende, blader door voor vijf Sephora-winkelhacks die je graag zelf wilt uitproberen, met dank aan de ongelooflijk slimme wereld van BeautyTok.

1. Rouge Rewards-punten zijn meer waard als je ze laat optellen

Het kan verleidelijk zijn om die 500 punten te verzilveren voor $ 10 korting of een gratis monster, maar deze TikTok-gebruiker heeft een minder bekend geheim voor Rouge-leden: als je wacht en je punten laat verzamelen, kun je 2500 punten inwisselen voor een cadeau van $ 100 kaart die je zowel online als in de winkels kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat het volgens andere gebruikers alleen beschikbaar is op dinsdag en donderdag om 12.00 uur, EST.

2. Voordat u online afrekent, bladert u door de sectie Schoonheidsaanbiedingen

Als u aan het winkelen bent in de Sephora-app, klikt u op het tabblad “Schoonheidsaanbiedingen” (of scrol helemaal naar de onderste voettekst als u op de website bent) en u zult een heleboel goodies vinden die u misschien hebt gemist, van speciale promo’s voor gratis huidverzorgings-, make-up- en geurmonsters. U moet echter een minimumaankoop doen om sommige ervan te ontgrendelen.

3. Wees niet bang om monsters te vragen in de winkel

Weet je niet zeker of die concealer de uitgave waard is? Deze Sephora-medewerker belooft dat je, als je erom vraagt, onbeperkte monsters van bijna alles in de winkel kunt krijgen, zolang het maar in een van die piepkleine containers past.

4. Spaar die punten voor de digitale evenementen

Volgens deze TikTok-gebruiker ontvang je, als je je hebt aangemeld voor e-mailpromo’s, maandelijkse uitnodigingen voor verschillende digitale Sephora-evenementen. Voor slechts 100 punten kun je aanwezig zijn en weglopen met heel veel gratis monsters en geschenken – veel meer dan je zou krijgen als je je punten gewoon zou inwisselen.

5. Je kunt je verjaardagscadeau op elk moment ophalen

Ben je vergeten Sephora te bellen tijdens je verjaardagsmaand? Geen probleem. Een van de vele handige weetjes in deze TikTok-video is dat je op elk moment je gratis verjaardagscadeau kunt krijgen; het hoeft niet eigenlijk je verjaardag zijn. #Hoe meer je weet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in