5 Beste Happy Holidays-filters om te proberen op TikTok 2023

0
9


Er zijn verschillende TikTok-filters die perfect zijn om kerstgeluk te verspreiden en het seizoen te vieren, maar veel mensen zijn zich niet bewust van de beste die ze tijdens deze nieuwjaarsperiode kunnen proberen. Kies een van deze filters om wat vakantiegeluk toe te voegen aan je TikTok-content en een glimlach op de gezichten van je volgers te toveren.

Top 5 TikTok-filters met vakantiethema

Het is essentieel om de meest recente versie van de TikTok-app te hebben, zoals we in dit soort situaties normaal gesproken aanbevelen. Je moet het handmatig bijwerken in de Play Store als je dat nog niet hebt gedaan. Aan de andere kant, als uw mobiele apparaat de meest recente versie heeft, kunt u de onderstaande effecten gebruiken.

Feestelijke sfeer

5 Beste Happy Holidays-filters op TikTok 2023

Het filter waar geen enkele volwassene doorheen kan, komt op de laatste plaats, maar zeker niet op de laatste plaats. Het transformeert de setting waarin je de video filmt in een mystieke locatie vol licht.

kerstlichten

5 Beste Happy Holidays-filters op TikTok 2023

Verlang je naar een lichaamsbouw die lijkt op een mooie kerstboom? Welnu, dit zal mogelijk zijn dankzij het TikTok Christmas Lights-effect. Iedereen (die in volledige lichaamsweergave moet worden getoond) die voor de achter- of voorcamera’s van het mobiele apparaat verschijnt, krijgt onmiddellijk kerstverlichting toegevoegd.

Dansende Elfen

5 Beste Happy Holidays-filters op TikTok 2023

Met het nieuwe TikTok-kerstfilter kun je je kinderen, neven of nichten verrassen. Dit effect, getiteld ‘Dancing Elves’, toont drie lieftallige elven die non-stop zullen dansen. Om het filter correct te gebruiken, raden we aan om de camera aan de achterkant van het mobiele apparaat te gebruiken.

Uw huisdieren houden van een rendier

5 Beste Happy Holidays-filters op TikTok 2023

Zelfs dieren kunnen van Kerstmis houden! En het nieuwe kerstfilter dat TikTok heeft geïntroduceerd, is daar een flagrante illustratie van. Je kunt dit effect niet verliezen, waardoor je je hond of kat in een rendier kunt veranderen!

Ondeugend of goed

5 Beste Happy Holidays-filters op TikTok 2023

De kerstman weet heel goed of je dit jaar aardig of gemeen bent geweest, maar daar kom je pas met Kerstmis achter. Gelukkig is er een TikTok-filter die je er van tevoren over laat weten, en het resultaat zal je zeker meerdere keren aan het lachen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in