45 TikTok-beroemde dingen waar BuzzFeed Shopping-editors dol op zijn

0
89


Bekijk ze hier in actie op TikTok.

“Dankzij een ~sample sale~ heb ik afgelopen zomer een prachtige ongevoerde zijden jurk in handen gekregen waar ik dol op was, maar absoluut kon niet draag met een beha, zelfs geen strapless. Cue een Amazon-zoektocht naar pasteitjes, want eerlijk gezegd ben ik er zelfbewust van dat mijn tepels besluiten naar buiten te steken terwijl ik alleen een zijden jurk draag (en mijn borsten zijn van het type dat niet altijd ondersteuning nodig heeft ). Daar vond ik iets dat zelfs beter was dan ik had verwacht: deze zelfklevende siliconen pasteitjes genaamd Nippies die zijn 100% onzichtbaar onder kleding, zo comfortabel dat ik nauwelijks merk dat ik ze draag, en tot nu toe best verdomd herbruikbaar.

Ik heb ze nu vier of vijf keer gedragen, daarna wassen met handzeep en water zoals voorgeschreven, en ze zijn precies wat ik nodig had! Het is makkelijk: je plakt ze op een schone, droge, lotionvrije huid en ze blijven urenlang zitten en comfortabel, zelfs bij matig zweet. Elke keer dat ik ze heb gedragen, hebben ze perfect gepresteerd: voor daguitstapjes om te winkelen, buitenfeesten en voor avondjes dansen. Ze worden geleverd in een kleine herbruikbare opbergdoos met twee stijve plastic koepels om op te zitten, zodat ze perfect intact en stofvrij in je la blijven en gemakkelijk in te pakken zijn voor op reis. Oh en meer dan 14.000 recensenten – zoals vijf keer het aantal mensen in mijn middelbare school-afstudeerklas – hebben ze 5-sterren beoordeeld op Amazon, dus ik weet dat ik niet de enige ben in mijn succes met hen!” -Natalie Brown

Koop het van Amazon voor $ 25,82 + (verkrijgbaar in twee cupmaten en vijf tinten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in