41 Leuke TikTok-producten om de blues na de vakantie op te fleuren

0
9


Zie hier waarom een ​​TikToker er dol op is!

Danessa Myricks Beauty is een kleine biz die eigendom is van een zwarte vrouw en zich toelegt op het creëren van “een wereld van schoonheid voor mensen van alle rassen, leeftijden en geslachten”. Ter info, dit product is dierproefvrij!

Veelbelovende recensie: “Dit is de eerste keer dat ik dit product probeer, en ik ben er helemaal weg van. Het is overdrachtbestendig en de kleur is erg levendig. Ik gebruikte het als lippenstift, eyeliner en oogschaduw. Ik heb een gecombineerde huid en ik heb om te zeggen dat ik tevreden ben met de draagbaarheid van dit product. Bij het aanbrengen voelt het aan als een crème, maar als het eenmaal droog is, wordt het gewichtloos en mat. Ik hield echt van dit product omdat ik nauwelijks kon zien dat ik iets op mijn gezicht droeg. Meestal vind ik het moeilijk om producten te vinden die echt overdrachtsbestendig, veegvast en gewichtloos zijn. Ik ben zo blij dat ik dit product tegenkwam. Ik moet ook zeggen dat het ook vrij eenvoudig is om op te stijgen, afhankelijk van welke producten je gebruikt. Ik heb het waterdichte micellaire water van Garnier gebruikt en met een paar vegen was er heel weinig vlekken en het product kwam er meteen uit.” -whailey

Haal het van Sephora voor $ 18 (verkrijgbaar in 30 kleuren).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in