37 TikTok-producten waar elke huisgenoot van zal houden

0
148


Deze douchekop past op elke standaard douche, inclusief wandhangende, dubbele straal, gecombineerde, vaste, regen- en handdouches.

Veelbelovende recensie: “Normaal schrijf ik geen beoordelingen en dat is om eerlijk te zijn, maar ik zag dit op TikTok, dus ik ging door en nam de impulsieve beslissing om het te kopen en OMG, het heeft mijn leven veranderd. Als u denkt dat uw huis een vreselijke waterdruk heeft, probeer dit dan eens. Ik had eerder een mooie luxe douchekop vanwege de esthetiek, maar de waterdruk was zo waardeloos dat ik de douchekop niet goed kon gebruiken omdat het een 2-in-1-type was. Ik heb daarvoor een gewone douchekop gehad. Dit ziet er echter niet geweldig uit, maar voelt geweldig aan met een hoge waterdruk die niet voelt alsof er duizend spelden aan je blijven kleven.” -Kim Lee

*Nog een* veelbelovende recensie: “Ik ben onlangs verhuisd naar een gebied met heel hard water en ben op zoek naar iets omdat het echt mijn tol heeft geëist. Deze douchekop is geweldig! Na mijn eerste gebruik kon ik al het verschil in mijn huid en haar zien. Het was heel gemakkelijk om te wisselen met mijn oude douchekop en de extra navullingen voor de vitamine C-patronen en filterparels zijn een groot pluspunt. Beveel dit ten zeerste aan als hard water of chloor een probleem voor u is. Prachtig product en een ongelooflijke prijs.” —Littlebrittbritt07

Koop het van Amazon voor $ 19,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in