30 uitspattingswaardige TikTok-producten die het leven gemakkelijker maken

0
104


Er is ook een aftelklok die je waarschuwt wanneer je toast bijna klaar is! Ik mocht deze broodrooster echt proberen en deelde hem met mijn ouders die dringend een nieuwe broodrooster nodig hadden. Elke keer als ik bij hen thuis ben, gebruik ik het uiteindelijk omdat het zo geweldig is. Het touchscreen is supergemakkelijk in gebruik. Je kiest zelf welke kleur bruin je wilt roosteren en in een mum van tijd is het klaar. Ik hou ervan hoe er zoveel verschillende opties zijn, omdat alle broden niet even goed roosteren! !

BuzzFeed-schrijver Rachel Dube is ook eigenaar van deze gadget en zegt: “Wat is er niet dol op * over een functioneel apparaat? Het is bedoeld om elk afzonderlijk item perfect te verwarmen, dankzij het feit dat het zich aanpast aan hun vorm. Toen ik mijn oude broodrooster gebruikte, moest ik spelen met de temperatuur *en* houd het de hele tijd in de gaten. Hierdoor kan ik gewoon weglopen en zal het eten eruit springen als het klaar is zoals ik op het scherm heb geselecteerd.” Lees hier haar volledige recensie van de Revolution Cooking Smart-Toaster.

Veelbelovende recensie:Natuurlijk liet TikTok me het kopen! LOL! Maar serieus, het ziet er geweldig uit in mijn onlangs gerenoveerde keuken en kookt / roostert / warmt mijn brood, wafels en bagels perfect en gelijkmatig op! Ik heb in mijn tijd een aantal echt goedkope broodroosters gehad en ben altijd teleurgesteld geweest over het ongelijkmatige roosteren omdat een van de elementen in de broodrooster doorgebrand was, enz. Deze broodrooster is super slim en je ziet duidelijk wanneer je eten klaar is. Er zijn drie standen (warm, vers, bevroren) om te roosteren, zodat je eten altijd tot in de perfectie bereid is! De geanimeerde cirkel die tijdens het koken wordt weergegeven, laat je weten hoe ver je eten nog is. Er klinkt een hoorbaar geluid wanneer het klaar is, zodat u er niet naar hoeft te blijven kijken. Als u de broodrooster niet gebruikt, wordt de tijd weergegeven. Waar ik het in mijn keuken heb, is het fijn om de tijd aan die kant van de kamer te hebben zonder om te draaien en naar mijn oven te kijken. De esthetiek is erg mooi en complementair omdat al mijn apparaten van roestvrij staal zijn. Het geeft mijn keuken deze extra zhoosh op de plek! Ik gebruik het nu een aantal maanden en heb geen klachten!” —ADR

Koop het van Amazon voor $ 349.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in