30 TikTok-producten om u te helpen uw takenlijst uit te schakelen

0
142


Bovendien is het zo makkelijk te maken! Voeg gewoon zes eetlepels van je favoriete koffie toe aan het filter, vul het met water en laat het 24 uur in de koelkast staan. Haal dan gewoon het filter uit de kan en geniet van je koffie!

Veelbelovende recensie: “Ik ben zo dol op dit product! Ik drink dagelijks ijskoffie, maar het systeem dat ik had was gewoon niet genoeg voor mij. Ik wist niet hoe ik thuis koude koffie moest zetten (alles wat we hebben is een Keurig, en er is geen cold brew-optie), dus ik zou elke ochtend ijskoffie gaan kopen bij Dunkin Donuts. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn Dunkin Donuts, maar ik wilde een manier vinden om diezelfde ijskoffie te kunnen maken koffie bij THUIS Ik denk dat mijn portemonnee en benzinetank wilden dat ik dat ook uitvond. Ik hoorde over dit product via TikTok, en het is een GAME CHANGER. Het enige wat je hoeft te doen is koffiedik in het filter doen, het hoofdvak voor 3/4 vullen met water (ik gebruik water uit mijn koelkast), het filter in het deksel schroeven, het deksel dichtdraaien, een beetje schudden om zet het koffiedik aan het werk en laat het 12-24 uur zijn magie doen! Dit is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit heb gedaan. Je hebt dit nodig!!” -Carmen E

Haal het van Amazon voor $ 22,39+ (verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren).

En voor meer informatie, lees het volledige review van het Takeya cold brew koffiezetapparaat hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in