30 TikTok-populaire producten die je zo snel mogelijk voor je bureau wilt hebben

0
65


Een schattige Bluetooth-speaker die je doet denken aan de computer die je familie bezat in de jaren ’90

Bekijk een unboxing TikTok van @thatkawaiigrl. Ik heb dit ook op de achtergrond gezien van letterlijk tientallen video’s, zoals deze van @mochiimarie – en daarom heb ik er uiteindelijk zelf een opgepikt. Als je nieuwsgierig bent, kun je hier meer lezen over waarom ik van de mijne hou.

Veelbelovende beoordelingen: “Ik heb dit eigenlijk impulsief gekocht omdat ik het op Tiktok zag. Ik heb het nu iets meer dan een maand en het is eigenlijk het beste artikel dat ik in een tijdje heb gekocht. Ik geef toe, er is een kleine leercurve bij het instellen, omdat er geen duidelijke handleiding is voor alle functies, maar als je het eenmaal doorhebt, is het de moeite waard. Het is echt multifunctioneel en je kunt het naar wens aanpassen. Ik ben echt dol op de minigames-functie hier, zoals Tetris en Slangomdat ze allemaal jeugdherinneringen voor mij oproepen. Mijn favoriete onderdeel is het feit dat het werkt als een luidspreker en wanneer ik muziek afspeel, kan ik kleine video’s synchroniseren met de muziek. Wie wist dat een piepklein luidsprekertje me zoveel vreugde kon brengen. Het is wel een beetje prijzig, maar het is gewoon zo schattig. Als je op zoek bent naar een bord om dit te kopen, hier is je bord.” – Khuyen NguyenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in