3 TikTok-make-uptrends die niet zouden moeten werken, maar wel

0
16


1 februari 2023, 17:18

TikTok-trends vinden hun weg naar onze schoonheidsroutines

TikTok-trends vinden hun weg naar onze schoonheidsroutines.

Foto: Getty


Laten we enkele van die unieke make-uptrends die op TikTok circuleren eens nader bekijken, zijn ze zo gek als ze lijken of zouden ze echt kunnen werken?

TikTok is echt het geschenk dat blijft geven, van komedie tot muziek tot schoonheid, je kunt vrijwel elk type inhoud vinden in de korte video-app.

Een ding dat TikTok nooit nalaat, is een goede oude schoonheidstrend – en sommige zien er op het eerste gezicht een beetje verdacht uit.

Popsterkeuzes: boeken, tv en films aanbevolen door Taylor Swift, Harry Styles, Zendaya & More

Van schandalig tot beproefd, hier zijn enkele make-uptrends die echt waarmaken! Misschien moet je ze gewoon zelf proberen…

Visagisten zweren bij #pinkundereyetrend

Blush is onmiskenbaar een make-uptasje, maar wist je dat sommige makers van inhoud zweren dat ze het product direct onder je ogen gebruiken?

TikTok-gebruikers gebruiken elke perzikkleurige en roze blos die ze kunnen vinden om zichzelf die felbegeerde heldere look onder de ogen te geven, met een twist.

De beautyhack maakte afgelopen zomer voor het eerst furore, maar in januari raakte iedereen weer helemaal opgewonden toen #pinkundereye trending was.

Aangenomen wordt dat de kleurschakering rond de ogen lijkt op een onmiddellijke natuurlijke facelift, die een meer gebeeldhouwde look geeft. Sommige make-upliefhebbers volgen de trend om een ​​licht blozende look te krijgen, terwijl anderen voor een volledig gepigmenteerd statement gaan!

Hoe je de methode interpreteert is aan jou, maar wat ons betreft zien ze er allebei prachtig uit!

De funderingsmethode met zeven pompen

Nu begrijpen we dat deze eruitziet als een klein beangstigend!

Alleen al de gedachte om zoveel product op onze huid aan te brengen, geeft ons het gevoel dat we eruit kunnen breken, maar andere nee-zeggers zijn bekeerd sinds ze het hebben geprobeerd … dus misschien is er een methode voor de waanzin?

De trend is geïnspireerd op het unieke applicatieproces van visagiste Meredith Duxbury, dat viraal gaat! Ze heeft maar liefst 17,1 miljoen volgers op TikTok en is een absolute kracht in de beautywereld.

Nadat een van haar tutorials nog een paar miljoen keer bekeken was, zette het gebruikers ertoe aan om de hardhandige aanpak te proberen! Talloze video’s verschijnen onder ‘7 foundationpompen’ op de app en vaker wel dan niet zijn mensen blij met de resultaten als ze eenmaal gemengd zijn allemaal dat produkt!

Meredith zegt zelf: “Vertrouw het proces.”

Waterstichting werkt beter dan je denkt

Nog een beauty-hack gericht op het verkrijgen van een vlekkeloze, bedauwde basis!

De foundation-in-water-truc verscheen vorig jaar op TikTok en kreeg snel stoom omdat iedereen deze gewoon moest proberen.

De methode gaat als volgt: neem je foundation naar keuze, knijp een paar pompjes in een kopje water en draai dan het mengsel rond dat op de bodem van je glas is neergedaald. Dompel vervolgens een schoonheidsspatel in de mix en breng dat met water doordrenkte product op je gezicht en poets het uit met een borstel … interessant.

Veel kijkers waren geschokt terwijl anderen het niet konden proberen, en sommigen hebben alle vertrouwen in de unieke routine!

Er zijn honderden TikToks die de methode gebruiken en het lijkt erop dat de resultaten behoorlijk foutloos kunnen zijn, er wordt zelfs beweerd dat het je basis water- en overdrachtsbestendig kan maken! We laten u de rechter zijn.

Welke TikTok-trend ga jij toevoegen aan je dagelijkse make-uproutine?

> Hier zijn alle manieren waarop u naar Capital kunt luisterenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in