3 steden in Canada verdienen topposities op TikTok Travel Index voor 2022

0
97


Het algoritme houdt van Canada en we hebben de cijfers om het te bewijzen. Bagageopslag-app Bounce heeft een TikTok Travel Index voor 2022 uitgebracht, waarin de populairste reisbestemmingen ter wereld worden gerangschikt volgens hun TikTok-weergaven, en drie steden in Canada staan ​​bovenaan de hitlijsten.

TikTok is niet alleen een bron van entertainment, maar ook een primaire bron voor gebruikers om nieuwe plaatsen te ontdekken en inspiratie op te doen voor hun volgende vakantie.

De ranglijst is gebaseerd op het totale aantal views dat elke stad heeft getrokken op TikTok.

De hoogste Canadese stad op de TikTok Travel Index is Toronto op de 9e plaats, met maar liefst 17,1 miljard views.

recente berichten
Cluck Yes: McDonald’s heeft zojuist een nieuw permanent menu-item toegevoegd in Canada
Simu Liu heeft zojuist zijn favoriete restaurants in Toronto gedeeld en hiervoor zijn we hier

Die cijfers verbleken echter in vergelijking met Dubai – de stad belandde op de 1e plaats met in totaal 81,8 miljard views.

De volgende stad in Canada die in de ranglijst wordt opgenomen, is Quebec City op de 23e plaats met 8,5 miljard views, gevolgd door Vancouver op de 30e plaats met 6,0 miljard views.

Canada is ook de thuisbasis van een van ’s werelds best betaalde reisbeïnvloeders op TikTok, Julia Thompson.

Thompson woont in Vancouver en maakt video’s over “wandel- en backpackavonturen op enkele van ’s werelds mooiste natuurlijke locaties”, aldus Bounce.

De TikToker haalt ongeveer $ 2.701 per post op en heeft 2,7 miljoen volgers.

Als dat genoeg is om je te overtuigen om een ​​nieuwe carrière als TikTok-beïnvloeder te beginnen, kun je een voorsprong nemen door enkele van ’s werelds populairste reisbestemmingen hier in Canada te bezoeken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in