3 hacks om je huis beter te laten ruiken, volgens TikTok

0
12


Alle huizen hebben een geur. Maar als je merkt dat je wenst dat je huis rook… beter, dan ben je niet de enige. Maar wat is de beste manier om wat betere geuren in je woonruimte te introduceren? Het is niet verwonderlijk dat TikTok enkele ideeën heeft.

Volg voor meer inhoud zoals deze

TikTok-gebruiker Chantel Mila (@mama_mila_) deelde onlangs een video met drie van haar beste hacks om je huis beter te laten ruiken zonder de bank te verslaan.

Ten eerste raadt Mila aan om de filters van je airconditioner te stofzuigen. Zodra dat is gebeurd, voegt u essentiële oliën toe om ervoor te zorgen dat er altijd verborgen geuren in uw huis rondzweven.

Doe vervolgens de koffiebonen in een kom met een waxinelichtje. Of je nu een koffiedrinker bent of niet, de kaars verwarmt de koffie en vult je huis met de heerlijke geur van koffie en welke geur je kaars ook uitstraalt.

Ten slotte stelt Mila voor om een ​​kopje water, een eetlepel ontsmettingsalcohol en een eetlepel etherische olie te mengen om je eigen luchtverfrisser te maken. Makkelijk!

Het is duidelijk dat veel mensen naar deze home-hacks luisteren. In slechts vijf dagen tijd verzamelde de video meer dan 21.300 likes en 353.400 views. Een commentator bracht echter een belangrijk punt naar voren: als je huisdieren hebt, zorg er dan voor dat je je onderzoek doet voordat je essentiële oliën in je ruimte introduceert.

“Sommige zijn veilig, maar citrus, pepermuntjes en theebomen [are toxic] en dat zijn gewoon honden,’ wezen ze erop.

Op zoek naar meer tips om je huis lekker te laten ruiken? Bekijk hieronder de aanbevelingen van Apartment Therapy:LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in