21-jarige TikTok-influencer sterft bij parachutespringen

0
82


Een 21-jarige Canadese TikTok-beïnvloeder viel vorige maand tijdens een skydive-ongeval in Toronto om het leven.

Vraag het Pardazidie meer dan 100.000 volgers vergaarde op TikTok, stierf tijdens haar eerste sprong op Skydive Toronto, haar jeugdvriend, Melodie Ozgolibevestigd aan CTV Nieuws Torontodie later werd gemeld door meerdere verkooppunten, waaronder: NBC Nieuws op zaterdag (3 september).

Pardazi had een door de faciliteit vereiste cursus gevolgd, die “alle basisprincipes leert die nodig zijn om uw eerste skydive met succes te voltooien”, inclusief “uitrusting, hoe u het vliegtuig kunt verlaten, lichaamspositie (boog), canopy-controle en noodprotocol, ” volgens de website van Skydive Toronto.

Skydive Toronto bevestigde dat “een parachutespringende student van 21 jaar is bezweken aan dodelijke verwondingen als gevolg van een noodsituatie”, zonder Pardazi specifiek bij naam te noemen in een persbericht dat op 29 augustus werd gedeeld.

De Facebook-verklaring specificeerde dat de skydiver “een snel roterende hoofdparachute op een lage hoogte losliet zonder de tijd / hoogte die nodig is om de reserveparachute op te blazen” tijdens het ongeval.

“De springer was een welkome recente toevoeging aan de skydiving-gemeenschap en zal worden gemist onder de nieuwe vrienden van de student en mede-springers van Skydive Toronto Inc”, staat in de verklaring. “Het team van Skydive Toronto Inc is diep getroffen door dit ongeval, omdat ze hun trainingsprogramma voor studenten gedurende meer dan 50 jaar hebben verfijnd.”

Ozgoli vertelde CTV Nieuws Toronto dat de Pardazi een halve finalist was in de Miss Canada-competitie en altijd geïnteresseerd was geweest in ‘nieuwe en avontuurlijke activiteiten’.

De cheerleading van de Universiteit van Toronto, Scarbrough, bracht ook hulde aan Pardazi in een bericht dat vorige week op haar Instagram-account werd gedeeld, waarin stond: “Tanya Pardazi was voor altijd een deel van ons team en in onze harten was Tanya Pardazi één op een miljoen.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in