16 heerlijke Canadese honden om te volgen op TikTok

0
113


triptiek van drie honden.  van links naar rechts: een Italiaanse windhond in een paarse jurk;  een chihuahua in een kinderzwembad;  een buldog zittend in de cockpit van een helikopter met een zonnebril op
(Bron, van links naar rechts: TikTok/@tikatheiggy; @chihuahuacedricofficial; @mrbentley_thedog)

We zijn van mening dat iedereen op sociale media baat zou kunnen hebben bij meer honden in hun voer, vooral op Internationale Hondendag. Daarom hebben we een lijst samengesteld met heel schattige Canadese hoektanden om te volgen op TikTok (en als TikTok niet jouw ding is, blader dan door onze lijst met iconische Insta-pups.)

Met grote en kleine rassen uit het hele land, zie je misschien enkele beroemde harige gezichten – of spot je nieuwe hondenmakers die hun benijdenswaardige avonturen delen. Hieronder 16 doggo’s die zeker een glimlach op je gezicht zullen toveren – vandaag en elke dag.

We zouden willen dat alle co-piloten net zo schattig waren als Mister Bentley! Hij is gevestigd in Vancouver, maar je kunt hem volgen terwijl hij de lucht in gaat over vele prachtige locaties.

Rocco, een pup uit Toronto, is een grote fan van puppuccino’s – en hij weet precies waar hij zijn mensen heen moet leiden als zijn verlangens toeslaan.

Charlie en zijn kleine broertje Moose zijn een paar Nova Scotiaanse hoektanden. In hun biografie staat misschien ‘brave jongen in opleiding’, maar we denken dat ze de status van goede jongen al hebben bereikt.

Maak kennis met Blueberry de dansende doggo! Zijn go-to-move is de ‘kippenvleugel’. Volg voor zijn zoete bewegingen en all-round schattigheid.

Volg Toronto’s Potato voor tal van schattige capriolen. Het schattigst van allemaal? Zoals hij van de trap springt!

Een van de meest stijlvolle — en bekend – honden op internet, kan Tika the Iggy uit Montreal worden gezien met de meest modieuze pasvormen voor haar 2,2 miljoen volgers, waaronder een op maat gemaakte haute couture-jurk van ontwerper Christian Siriano.

Maak kennis met een andere zeer stijlvolle pup uit Montreal – Chihuahua Cedric heeft een zomer die de moeite waard is om te volgen, genietend van de bloemen in zijn tuin en zwemmen in zijn eigen zwembad.

De biografie van Wrigley en Lulu zegt dat ze “twee straathonden zijn die de droom leven”, en we moeten het ermee eens zijn. Hun rooster bestaat uit volledig paddleboarden, rondhangen met mensen en zomerse wandelingen langs Lake Huron.

Kijk hoe Sterling en zijn kleine broertje Colin – zelfverklaarde “puppyschoolverlaters” – het opnemen tegen Toronto en hun beste Gouden leven leiden.

Krijg een kijkje in het leven van deze Nova Scotiaanse meid! Haar naam is Clover en ze steekt haar neus goed in een beginnende rattenvanger.

Crusoe, een professionele pup uit Ottawa, is een bestsellerauteur en gecertificeerde internetberoemdheid. Je kunt hem en zijn twee teckelbroers en -zussen vinden die hun leven delen als hondenbeïnvloeders met hun 2,2 miljoen TikTok-volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in