donderdag, februari 22, 2024
Home News 14-jarig meisje doodgeschoten tijdens het maken van TikTok-video; 3 opgeladen

14-jarig meisje doodgeschoten tijdens het maken van TikTok-video; 3 opgeladen

0
126


MONTE VISTA, Colorado (KUSA) – Een 14-jarig meisje uit Colorado maakte een TikTok-video toen ze eerder deze maand werd neergeschoten en vermoord.

Autoriteiten zeggen dat Aaliyah Salazar op 7 augustus werd vermoord toen jongeren een pistool hanteerden terwijl ze video’s maakten op TikTok.

Volgens gerechtelijke documenten zei de politie dat ze de video hadden bekeken voordat Aaliyah in het hoofd werd geschoten, en het toonde haar dansen met iemand op de achtergrond die met iets aan het prutsen was.

Een van de tieners vertelde de politie dat ze een andere tiener het pistool op Aaliyah zagen richten en vuurden. De tiener zou tegen de politie hebben gezegd dat het een ongeluk kon zijn.

Gary Salazar, de grootvader van Aaliyah, zei dat zijn wereld stopte toen hij het nieuws hoorde.

“Ze zou een winkel binnen kunnen gaan en eruit komen met twintig nieuwe vrienden. Ze was precies dat type persoon. Ze hield van mensen en haar familie’, zei Gary Salazar.

Geliefden kwamen deze week bijeen om Aaliyah te gedenken, die dol was op dansen en TikTok-video’s maken.

Maandag zei de politie dat twee minderjarigen werden beschuldigd van doodslag en het bezit van een wapen. Het maximum waar ze mee te maken kunnen krijgen is zes jaar in Colorado’s jeugddelinquentiesysteem.

“De frustratie die ik heb is dat als je iemand van het leven berooft, je er een dure prijs voor moet betalen, niet met een klap op de hand en zeggen: doe het niet nog een keer”, zei Gary Salazar.

Emiliano Vargas, een volwassene, is ook aangeklaagd in verband met de dood van Aaliyah. Hij wordt beschuldigd van onder meer het verstrekken of toestaan ​​van een wapen in het bezit van een minderjarige.

Een nieuwe officier van justitie zal in september beginnen en ambtenaren zeiden dat ze de zaak zouden herzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in