100x TIKTOK DANSJE OPNEMEN & VECHTEN OM EEN BROWNIE! #224 || KIYA


Stream ‘Andere Positie’ nu:
Bezoek mijn website:
Meer? Abonneer snel:
Dagelijkse updates op instagram?
Check alles op mijn website:
Stream mijn nieuwste nummers:
——
Wil je alles over mij te weten komen, check dan mijn eigen website op
——

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe video van mij! Ik ben Kiya van Rossum en je kan mij kennen van verschillende dingen, zoals de finale van het Junior Songfestival 2018 of van mijn deelname aan The Voice Kids. Je kan mij ook gewoon kennen van de wekelijkse video’s die ik maak. Daarbuiten maak ik veel muziek ! 2 keer in de week upload ik een video op mijn kanaal, zorg zeker dat je geabonneerd bent op mijn kanaal ! Op instagram kan je dagelijkse updates zien van mij.
——
Stream nieuwste single ‘Andere Positie”:
Mijn hits op spotify:
Mijn eigen website:
Mijn instagram:
Samenwerken/(zakelijk)contact?: kiya@managemen.nl

Management van Kiya wordt (exclusief) vervuld door l

30 gedachten over “100x TIKTOK DANSJE OPNEMEN & VECHTEN OM EEN BROWNIE! #224 || KIYA”

Plaats een reactie