10 TikTok-geluiden die perfect zijn voor cosplayers

0
13


De kunst van cosplay is veelzijdig en vereist hard werk dat culmineert in innovatieve cross-overs van popcultuur, zoals die van een recente cosplayer. Pokémon en Sailor Moon mashup die de twee fandoms verenigt. Cosplay is een hobby die veel vaardigheden vereist, waaronder kennis van sociale media om erkend te worden in de gemeenschap. Sinds de geboorte van het korte videoformaat is cosplay een hot topic geweest en wordt nu succesvol op TikTok met miljoenen vergaarde likes.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Cosplay op TikTok blijft de grenzen van populaire cultuur, anime, gaming en meer verkennen door middel van kostuums, en velen krijgen dankzij hun inspanningen een lucratieve aanhang. Nadat ze urenlang hun kostuums hebben aangetrokken, zetten cosplayers hun camera’s op om TikToks te filmen, wat niet leuk is zonder een rij pakkende geluiden om hun uiterlijk mee te combineren. Deze geluiden zullen de volgende TikTok-shoot van elke cosplayer tot een succes maken.


Suki Suki Suki

De cosplay-gemeenschap heeft dit geluid overgenomen en is ermee aan de slag gegaan, en creëerde een schattige, opgewekte dans om het nummer te begeleiden, inclusief idoolachtige dansbewegingen en vingerharten. Geweldig voor groepen en vaak te zien op conventies. Dit geluid, afkomstig van het nummer ‘Suki CHO ver’ van de Japanse idoolgroep Cho Tokimeki Sendenbu, is te vinden in duizenden video’s op cosplay-tok.

Gerelateerd: 10 geweldige YouTube-accounts om te leren hoe je moet cosplayen

Hilarisch genoeg hebben cosplayers van alle genres dit schattige geluid omarmd en de dans uitgevoerd in niet alleen anime-geïnspireerde looks, maar ook in superheld-cosplays. Het is een geweldige kans om rond te dansen en plezier te hebben in cosplay of een ‘suki’-flashmob te plannen op de volgende conventie. Luchtig, kawaii-plezier, dit geluid is zeker een gok voor cosplayers die hun volgende golf van inhoud op TikTok plannen.

Ze zijn nep

De wereld van cosplay en SpongeBob komen samen in dit grappige geluid, dat roept: “ze waren nep?” Niet alleen zullen kijkers de stemmen herkennen uit een van de beste Nickelodeon-series aller tijden, maar de context is volkomen logisch.

Na meer dan 27.000 keer gebruikt te zijn, is dit audiovoorbeeld een uitstekende keuze met veel betrokkenheid erachter. Het is de perfecte gelegenheid om de laatste TikTok aan het einde van een sessie te filmen, waarbij een cruciaal onderdeel van hun kostuum, zoals een pruik of prothese, wordt uitgetrokken en onthuld dat het nep was. Dit geluid biedt een geweldige mix van humor, nostalgie en cosplay-context die zeker een hit zal worden op het platform, ondersteund door duizenden video’s en vind-ik-leuks.

Zang & Dans

Een ander anime-geïnspireerd nummer dat voorkomt in de aftiteling van Johiraku, “Nippon Egao Hyakkei” is een nummer dat veel cosplayers niet bij naam zouden herkennen, maar tientallen keren op TikTok hebben gehoord. Dit geluid is een nostalgische oorwurm die volgers zeker zal plezieren, met een dans gebaseerd op zijn oorsprong in de anime.

Dit geluid is een eigen leven gaan leiden op TikTok, beginnend met maar verder gaand dan de cosplaygemeenschap. Gebruikers hebben miljoenen views verzameld die op dit nummer dansen, en veel populaire TikTokers hebben het gebruikt, zelfs Bella Poarch, met 5,8 miljoen likes. Voor cosplayers die graag dansen, zal dit Japanse geluid geweldige content opleveren.

Zacht geluid

Zacht, lief en passend bij een humeurige cosplay, Daoko’s nummer “Yumemitetano Atashi” is een prachtig Japans nummer dat al jaren op TikTok wordt gebruikt voor cosplay. Het combineren van dit nummer met een ruige cosplay-look of pastel gefilterde lipsynchronisatie is een perfecte gelegenheid voor cosplayvideo’s.

Gerelateerd: 10 beste Harry Potter Huffelpuf-cosplays die je wilt proberen

Deze TikTok, die outfits uit klassieke anime laat zien Chobits, is slechts een goed voorbeeld van hoe creatievelingen het nummer gebruiken. De emotionele ballad kan worden gebruikt bij het naspelen van een ontroerende scène uit de media die wordt vertolkt of zelfs om te pronken met een nieuwe look. “Yumemitetano” omarmt de Japanse roots van cosplay en is een perfect geluid voor TikTok, met duizenden likes erachter.

Anarchie Regenboog

Cosplayers die een van de beste videogames omarmen om in oktober 2022 te spelen, zijn overal te vinden in dit opkomende TikTok-geluid. Het is een aanstekelijk deuntje en dans ontleend aan Splatoon 3′s nieuwste idoolgroep, Deep Cut. Hun nummer, “Anarchy Rainbow”, wordt online omarmd door cosplayers en het is een fris nieuw TikTok-geluid waar cosplayers hun voordeel mee kunnen doen.

Het geluid is ongelooflijk pakkend tot het punt waarop het lied en de dans hun weg vinden naar buiten Splatoon 3 fans en de cosplaygemeenschap. Het komt vaak voor in cosplay dat fandoms elkaars media, inclusief muziek, oversteken en ermee communiceren, waardoor dit een toepasselijk geluid is voor iedereen. Cosplayers op TikTok zouden “Anarchy Rainbow” aan hun favorieten moeten toevoegen terwijl ze hun volgende video plannen.

Coole kinderen

Moderne TikTokers gaan terug naar 2014 met een versnelde remix van Echosmith’s razend populaire nummer ‘Cool Kids’. Cosplay is een alternatieve subcultuur die vaak wordt bekritiseerd door de ‘cool kids’ van internet. Met dit geluid nemen cosplayers hun kracht terug, gebruiken het geluid voor overgangen en meer.

Een recente trend waarbij dit geluid wordt gebruikt, is dat gebruikers oude foto’s van hen in het eerste deel van de audio laten zien en vervolgens voor zichzelf snijden in het heden. Veel gebruikers gebruikten foto’s uit hun kindertijd, maar cosplayers zijn ook ingegaan op de trend door hun vroege cosplays te vergelijken met hun nieuwe, en te laten zien hoe hun knutselvaardigheden zijn verbeterd. Met meerdere invalshoeken om dit geluid na te streven, zal het zeker resoneren op TikTok.

Klop klop

Creatieve TikTok-gebruikers hebben dit korte geluid ten volle gebruikt. Door de baseline te combineren met pantomiming van een vuist die op een deur bonst, kan een coole overgang worden bereikt, zoals te zien is in de virale cosplayvideo van xiaorouseeu1231, waarin ze een van de beste budgetvriendelijke gamingheadsets combineert met haar ingewikkelde kostuum.

“Beat Automotivo Tan Tan Tan’s” korte maar pakkende deuntje is het perfecte formaat voor TikTok, omdat kortere video’s meer herspeelbaarheid bieden, waar het algoritme de voorkeur aan geeft. Twee cosplays kunnen worden gebruikt met dit ene geluid dankzij de overgang achter de deur Net op tijd voor spookachtige video’s met Halloween-thema, heeft dit geluid eindeloze mogelijkheden voor cosplayers van elk genre.

Klassieke dubstep

Deze Aurora Creation-remix is ​​een snel en pakkend geluid dat goed past bij een casual look naar cosplay-overgang. Een trend is dat gebruikers op de rand van een bed zitten en terugvallen in de tijd met de muziek, waarbij ze naadloos overschakelen van causale slijtage naar cosplay.

Gerelateerd: 10 beste MCU-cosplayers op TikTok die je nu moet volgen

Met het formaat dat al is bepaald, is dit geluid perfect voor gebruikers die in kostuum zoveel mogelijk snelle video’s willen filmen. Hoewel het filmproces voor dit geluid snel is, zonder dansbewegingen of songteksten om te onthouden, zal de korte lengte worden begunstigd door het algoritme. Bespaar tijd en krijg meer views met dit perfecte geluid voor cosplay.

Ken mijn naam

Hoewel een beetje te specifiek voor het beste Harry Potter cosplayers op TikTok kunnen gebruiken, anime-liefhebbers kunnen zich verenigen met deze krachtige remix van Labyrinth’s hit. “Still Don’t Know My Name”, dat te zien was in Euforie en is een bekend nummer geworden dat is aangepast in dit op anime gerichte geluid.

Kakegurui fans zullen onmiddellijk de stemmen van hun favoriete personages herkennen die vermengd zijn met het nummer, wat zorgt voor een uniek geluid dat perfect is voor cosplayers. Kakegurui cosplayers kunnen hun cosplay gemakkelijk afstemmen op het geluid, maar ze zijn niet de enige. Elke edgy anime-serie, zoals Danganronpa, kan ook worden aangepast om erin te passen, omdat het past bij het spannende, actievolle gevoel van het monster. Nog een perfecte audioclip voor cosplayers die viraal willen gaan op TikTok, deze remix is ​​het waard om te gebruiken.

Volledige cirkel

In de anime- en cosplaygemeenschap heeft “Renai Circulation” diepe wortels. Het populaire nummer wordt al jaren gebruikt in allerlei anime-gerelateerde creaties, van AMV’s tot dansvideo’s op TikTok. Voor makers die dit geluid nog niet hebben gebruikt, is het een kans om hun aanhang aan te spreken met een klassieke hit.

Het leren van de dans voor “Renai Circulation” is relatief eenvoudig, met veel tutorials die door TikTokers zijn gepost en gebruik maken van het voorbeeld. Vanwege de populariteit van dit nummer zijn er veel variaties en remixen, waardoor makers veel opties hebben om na te streven wanneer ze dit nummer aan hun favorieten toevoegen. Het is een klassieker waar volgers niet voorbij kunnen scrollen, waardoor het een perfect geluid is voor cosplayers om te gebruiken waar het TikTok-algoritme dol op zal zijn.

Volgende: De 10 beste Elden Ring-cosplays op TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in