10 meest gezonde comedy-makers op TikTok

0
13


De eenvoudige, maar effectieve humor van TikTok-komiek Khaby Lame maakte hem de nummer 1 meest gevolgde gebruiker van de app in oktober 2022 en hij is onlangs uitgeroepen tot een van Time’s 100 meest invloedrijke mensen (via Tijd). Makers zoals Khaby kunnen miljoenen volgers krijgen door grappen te maken, waardoor TikTok een perfect platform is om een ​​comedycarrière op te bouwen of gewoon mensen aan het lachen te maken.


Korte video-apps zoals TikTok kunnen een goudmijn zijn voor het vinden van komische inhoud die geschikt is voor elk gevoel voor humor. In een zee van grappige video’s vallen gebruikers zoals Khaby op door het consequent creëren van inhoud vol gezonde humor, met alles van schattige dieren tot klassieke vadergrappen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Lucas Arnold

Lukas Arnold is een komiek uit New York die stand-up optreedt op verschillende comedy-locaties en zijn gevoel voor humor deelt in zijn hilarische TikTok-video’s. Hij put vaak ervaring uit zijn Asjkenazische/Soedanese/Britse familieleden en zijn gebruikelijke opvoeding, en hij is ook een begenadigd impressionist.

VERWANT: 10 superhandige TikTok-functies waarvan je niet wist dat ze bestonden

Lukas is alom bekend op TikTok vanwege zijn serie “etnische namen”. De serie houdt in dat Lukas zijn volgers vraagt ​​of ze uit vergelijkbare gemengde culturen komen en woordspelingen maakt op een dwaze, onschuldige manier die zorgt voor de perfecte vadergrap.

Ella kijkt tv

Ella is een senior reddingskat die is geadopteerd door Emily en haar man. Terwijl Ella aanvankelijk een normaal huisdier leek toen ze haar mee naar huis namen, bleek al snel dat de kat een serieuze tv-verslaafde is.

Ella Watches TV is een van de grappigste katten TikToks op de app. Haar baasje Emily plaatst video’s van de grappige manieren waarop Ella haar ’s ochtends wakker maakt, ongeduldig wachtend tot ze tekenfilms op gaat zetten. Emily neemt ook verzoeken van haar volgers aan voor kinderprogramma’s en films die Ella kan bekijken en plaatst haar recensie.

Beste Lame

In 2022 werd Khabane “Kaby” Lame de meest gevolgde persoon op TikTok, met maar liefst 150 miljoen volgers op de app. Wat nog indrukwekkender is, is dat deze jonge Sengalese-Italiaan deze prestatie volbracht zonder ook maar een woord te zeggen in zijn video’s.

Khaby steekt zachtjes de draak met het populaire ‘life hack’-genre van video, dat vaak bestaat uit clickbait-video’s die een al te ingewikkelde oplossing bieden voor een eenvoudig probleem. Khaby reageert door een veel eenvoudigere vorm van probleemoplossing te tonen en de camera een brutale glimlach te geven om de grap te boeken.

Zaina & Minnie

Zainah is een jonge moslimvrouw, wiens kat Minnie, een Scottish Fold, een van de schattigste katten op TikTok is. Minnie is een speelse, maar vaak uitdagende kat die graag met haar baasje speelt.

Zainah verwijst naar Minnie in haar video’s als “Zuster Minnie”, en veel van haar video’s bevatten Zainah die probeert de ondeugende kat over de islamitische cultuur te leren. Minnie modelleert regelmatig kleding die door haar baasje voor haar is gemaakt, en andere kattenminnende fans sturen video’s van hun eigen katten in die Zainah aan Minnie aanbiedt als potentiële echtgenoten.

Drew Barrymore

Drew Barrymore is een Hollywood-legende, afkomstig uit de Barrymore-acteerdynastie en hoofdrol in grote iconische franchises zoals Schreeuw, Charlie’s Angels, en talloze anderen. Van alle beroemdheden op TikTok maakt Barrymore de grappigste video’s.

Drew plaatst vaak video’s van zichzelf backstage bij haar show, danst met gasten en haalt grappen uit met mede-acteurfans. De actrice en tv-presentator plaatst ook een aantal innemende video’s waarin ze haar waardering voor dieren en de natuur laat zien.

Camrudwafel

Cameron Rudin, op TikTok bekend als camrudwaffle, is waarschijnlijk het best bekend om zijn cowboypersonage, waarin hij een zuidelijke heer speelt die andere populaire video’s op de app dueteert.

GERELATEERD: 10 grappigste boerderijdieren TikToks

Veel video’s van camrudwaffle hebben een valse pretentie dat hij een stereotype dweper gaat worden, met de clou dat hij een gezonde cowboy is die andere gebruikers op TikTok ophitst. Zijn video’s hebben een geruststellend gevoel, evenals een zachtaardige humor.

Otakoyakisoba

Otakoyakisoba is een van de meest geliefde TikTok-accounts, met meer dan 15 miljoen volgers en 748 miljoen likes op de app. Het account wordt beheerd door Olly Balgos, die regelmatig video’s maakt met zijn moeder, bekend als Mama Lulu, en met zijn broers en zussen.

In veel van Olly’s video’s is Mama Lulu de ster van de show, omdat ze een snelle, scherpe humor heeft die tot hilarische reacties leidt. Ze werden populair door hun serie ‘name that celebrity’, waarin Mama Lulu een aantal bizarre, vaak ingenieuze gissingen heeft voor wie de beroemdheid is. Lulu roostert haar kinderen regelmatig met hysterische observaties die nog steeds uit een plaats van liefde komen.

Kendahl Landreth

Kendahl Landreth is een komiek en getalenteerd impressionist. Kendahl kan niet alleen stemmen nabootsen, maar is vooral getalenteerd in zeer nichepersonages, zoals persoonlijkheden in reality-tv-shows.

GERELATEERD: 10 grappigste TikToks over Stranger Things seizoen 4

Kendahl staat vooral bekend om haar gezondere indruk, aangezien ze regelmatig video’s plaatst waarin ze liefdevol de spot drijft met haar familieleden. Ze vat perfect de heerlijke eigenaardigheden van haar grootmoeder en moeder samen en de manieren waarop ze liefde uiten. Ook maakt ze hilarische impressies van hoe haar familie haar probeert te steunen nadat ze uit de kast kwam als lesbienne.

La’Ron Hines

La’Ron Hines is een komiek en muzikant, die vaak samenwerkt met zijn peetzus, Ja’Bria. De peetouders van La’Ron runnen de kleuterschool waar Ja’Bria naar toe gaat, waar hij regelmatig helpt en video’s plaatst met de kinderen.

La’Ron runt een serie waarin hij de kleuters algemene kennisvragen stelt, wat leidt tot antwoorden die gek, hysterisch, maar altijd schattig zijn. La’Ron moedigt de kinderen altijd aan en maakt ze enthousiast, door ze lief te zeggen: ‘Goed gedaan!’

verpleegster.johnn

Verpleegkundige John is een echte verpleegster die humoristische schetsen en liedjes plaatst over zijn ervaring in een ziekenhuis in Canada. Vaak maakt hij impressies van andere verpleegkundigen, maar vaker van zichzelf.

In het verleden hebben verpleegkundigen de krantenkoppen gehaald voor het plaatsen van TikToks die wreed zijn jegens kwetsbare patiënten of de vertrouwelijkheid van patiënten schenden. De video’s van verpleegster John zijn lief en maken zichzelf belachelijk in plaats van zijn patiënten, en gebruiken geen echte verhalen uit zijn werk. Veel van zijn video’s laten hilarische POV’s zien van hoe hij voor patiënten zorgt en ze verzorgd en stijlvol houdt.

VOLGENDE: 10 van de meest bevredigende TikTok-accounts voor eten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in