10 beste MCU-cosplayers op TikTok die je nu moet volgen

0
97


Fase vier van de MCU komt langzaam uit, waardoor Marvel-fans steeds meer inhoud krijgen. Maar hoewel Marvel is overgegaan van oudere personages zoals Captain America en Black Widow, blijven ze voortleven via TikTok-cosplayers die hun unieke uiterlijk repliceren.


Deze cosplayers zien er niet alleen geweldig uit in de kostuums, maar velen hebben ook een griezelige gelijkenis met de acteur zelf, wat de look naar een heel nieuw niveau tilt. Door acteervaardigheden en kleding te combineren, kunnen de beste cosplay TikTokers hun favoriete Marvel-personages volledig nabootsen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Alex Braybrooke

De gebruiker @alexbraybrooke heeft ongeveer 16k volgers op TikTok. Ze is een fervent fan van Marvel en DC Comics en ook Scooby Doo. Ze heeft een aantal video’s op TikTok geplaatst van haar in Gwen, Poison Ivy en Scarlet Witch-cosplay.

Gerelateerd: De 10 meest hartverscheurende MCU’s Scarlet Witch-citaten

Alex plaatst ook veel van haar looks op haar Instagram. Niet alleen is haar liefde voor Marvel duidelijk, maar ze lijkt ook behoorlijk op Scarlet Witch, waardoor ze behoorlijk perfect verkleed is als de Multiversum van waanzin karakter.

Jake Ryan

Jake Ryan heeft meer dan 461.000 volgers op zijn TikTok-account @thatjakeryan. Hij speelt regelmatig als verschillende MCU-personages, van Spider-Man tot Captain America tot Reed Richards, evenals Fred van Scooby Doo en de iconische Flynn Rider.

Jake’s cosplay als Steve Rogers is behoorlijk duidelijk, en hij noemt zichzelf zelfs “Costco Chris Evans” (TikTok) vanwege zijn griezelige gelijkenis met de beroemde acteur. Hij en zijn vriendin @jessieverse zijn in wezen Captain America en Captain Carter in het echte leven.

Aaron Gaines

De gebruiker @aarongaines is een acteur die meer dan 278.000 volgers heeft op zijn TikTok-pagina. Hij plaatst een heleboel cosplayvideo’s als Shaggy en Velma uit Scooby Doo evenals Marvel-personages zoals Thor en Bucky Barnes, een van zijn meer populaire kostuums.

Aaron gaat ook vaak om met @thatjakeryan samen als Captain America en Bucky Barnes. Veel van zijn volgers en Marvel-fans zelf vinden dat de twee een behoorlijk geweldige re-enactment doen van een van de beste MCU-duo’s.

Bobby Martin

Bobby is een countrymuzikant in de James Barker Band die ook 1,5 miljoen volgers heeft op zijn TikTok-account @tomhiddlestwin. De gebruiker ging viraal vanwege zijn griezelige gelijkenis met de acteur Tom Hiddleston, wat hem perfect maakt als het personage Loki.

Gerelateerd: 10 beste Tom Hiddleston-personages, volgens Ranker

Bobby komt ook samen met andere bekende TikTok-cosplayers @thatjakeryan en @aarongaines samen inhoud maken. Hoewel ze elk respectievelijk Captain America, Bucky en Loki uitbeelden, verwisselen ze soms kostuums voor een interessante nieuwe look.

Friso Stokman

Friso Stokman, beter bekend als @frisoscosplay op TikTok, is een grote Marvel-fan met meer dan 56k volgers. Hij heeft een heleboel rekwisieten uit de films en shows, waaronder het schild van Captain America, de hamer van Thor, de helm van Iron Man, de Infinity Gauntlet en nog veel meer.

Friso doet ook een geweldige cosplay als Moon Knight uit de MCU Disney+-serie Maan Ridder. Van het geheel witte pak tot de gloeiende blauwe ogen, Friso heeft de uitstraling van het personage tot op het bot.

Andrew McLean

Andrew McLean is een acteur die ook meer dan 563k volgers heeft op zijn TikTok-account @webheadedhero. Hij post cosplay-content als een verscheidenheid aan verschillende Marvel-personages zoals Captain America, Star-Lord, Spider-Man en Thor, evenals Peacemaker van DC Comics en Obi-wan Kenobi van Star Wars.

Andrew doet niet alleen geweldig werk door het uiterlijk van deze personages weer te geven, maar hij is ook in staat om hun unieke persoonlijkheden te omarmen. Andrew heeft ook zijn eigen website met links naar merch, streaming en sociale media.

Simba Van Links

Simba Van Izquierdo, of @kotjcosplay op TikTok, heeft ongeveer 5,9 miljoen volgers. Hij staat vooral bekend om zijn waanzinnig nauwkeurige cosplay van Deadpool uit de franchise, maar verkleedt zich soms ook als Spider-Man.

Simba’s kostuum ziet er niet alleen vrijwel precies uit zoals in de films, hij nagelt ook perfect het iconische karakter van Deadpool. Hoewel Deadpool momenteel geen deel uitmaakt van de MCU, is dat bevestigd door de nieuwe film Deadpool 3zal hij deel uitmaken van Marvel (Collider).

Kate Shumskaya

Kate Shumskaya is een Russische influencer met 11,5 miljoen volgers op haar TikTok-account, @mimissskate. Ze ging viraal op het platform omdat ze er bijna eng uitzag als de Zwarte weduwe actrice Scarlett Johansson.

Gerelateerd: 10 citaten die de Black Widow van MCU perfect samenvatten als een personage

Ze heeft veel inhoud op haar TikTok, waar ze cosplayt als Natasha Romanoff in haar witte kostuum uit de film en haar andere klassieke zwarte looks. Hoewel haar natuurlijke haarkleur anders is, lijkt Kate, wanneer ze een rode pruik opzet, onmiskenbaar op het Marvel-personage.

Cumbermatch

De gebruiker @cumbermatch is een in het VK gevestigde cosplayer met 4,5 miljoen volgers die bijna precies op Benedict Cumberbatch lijkt. Hij cosplayt gewoonlijk de rollen van Cumberbatch, van Sherlock tot Doctor Strange.

Zijn kostuums zijn ongelooflijk nauwkeurig, van de klok van levitatie tot het oog van Agamotto dat om zijn nek hangt, en hij heeft zelfs de bijpassende baard en haar. Tenzij fans heel dichtbij kijken, is het vrij moeilijk om @Cumbermatch te onderscheiden van Dr. Strange en zelfs Benedict Cumberbatch zelf.​​​​​​

Jordan Johnson

Jordan Johnson is op TikTok als @heyjohnson met ongeveer 2,7 miljoen volgers. Hij lijkt erg op de populaire acteur Tom Holland en verkleedt zich vaak als Spider-Man.

Hij heeft alle Spider-Man-pakken, inclusief het origineel uit Spider-Man: Thuiskomsthet Iron Spider pak van Oneindige oorlog, Eindspelen Geen weg naar huis, evenals het zwarte Symbiote-pak. Jordan verkleedt zich ook als andere personages, zoals Doctor Eggman uit Sonic de egelSteve Harrington uit Vreemde dingenen Nathan Drake van Niet in kaart gebracht.

Volgende: 9 beste Batman-cosplays op dit moment op InstagramLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in