10 beste Marvel-cosplayers om te volgen op TikTok

0
97


Cosplay is zo’n ongelooflijke, vrolijke kunstvorm die vaardigheden als ontwerpen, kostuums en optreden combineert met de pure passie van fandom. Van de strips tot de films en tv-shows, Marvel is een van de grootste franchises die er zijn, met spannende nieuwe drops die vrij regelmatig plaatsvinden, zoals She-Hulk: Advocaat nu op Disney+.


De getalenteerde Marvel-fans die Marvel-cosplayers zijn geworden, zijn naar TikTok gegaan om hun geweldige toewijding en gelijkenissen met de wereld te delen, en elke echte Marvel-fan zou ze moeten bekijken.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

10 @siberiathequeen

Siberië’s account is zo leuk om te volgen omdat het een beetje van alles levert en nog wat. Deze artiest maakt een ongelooflijke drag queen Scarlet Witch die absoluut verbluffend is, en het kostuum heeft zelfs een make-over gehad om de versie van Doctor Strange in het multiversum van waanzin.

Verwant: De 10 meest hartverscheurende Scarlet Witch-citaten in de MCU

Er zijn tal van versies van Wanda om van te genieten op de pagina van Siberia, en Marvel-fans zullen ook variaties van Spider-Man vinden, zowel Peter Parker zelf als een drag-versie. Het is een uitstekende pagina om te volgen voor fans die graag een kijkje achter de schermen willen zien van hoe de kostuums worden gemaakt of die tips willen leren. Het lipsynchronisatiewerk van Siberië is ook altijd uitstekend.

9 @aarongaines

Aaron’s account is waar alle Sebastian Stan-stans zich zouden moeten bevinden, aangezien hij een ongelooflijke Winter Soldier-cosplay heeft. De look werkt echt dankzij het lange haar en het kostuum is ingewikkeld en gedetailleerd.

Fans die dit account volgen, merken misschien dat Aaron video’s maakt met andere Marvel-cosplayers, zoals alle populaire cosplayers. Aaron is naast Bucky ook te vinden in Thor, Spider-Man en andere cosplays van Marvel-personages.

8 @hobbitparty

De Disney+ Marvel TV-shows zijn de laatste tijd een van de meest succesvolle Marvel-media geweest, en makers zoals @hobbitparty zijn er voor de fans die geen genoeg kunnen krijgen van de sympathieke personages die deze shows introduceerden.

Op dit account kunnen fans ongelooflijke cosplays zien voor favoriete personages zoals Agatha Harkness uit WandaVision en Sylie van Loki. De kostuums en make-up zijn zo mooi en vakkundig doordacht en uitgevoerd, en veel van de TikToks bevatten samenwerkingen met andere Marvel-cosplayers of bevatten schitterende fotoshoots die het vakmanschap laten zien.

7 @thatjakeryan

Als je naar cosplay-accounts kijkt, is het leuk om na te denken over wat de persoon inspireerde om erin te stappen, en voor mensen zoals @thatjakeryan komt het waarschijnlijk voort uit mensen die hen vertellen dat ze op het personage of de acteur lijken. In de bio op deze pagina staat tenslotte: “Costco Chris Evans,”

Wat deze cosplayer ook in het spel heeft gebracht, de pagina staat vol met Captain America-inhoud en bevat zelfs andere Marvel-personages zoals Mr. Fantastic en Spider-man.

6 @tomhiddlestwin

Er lijken beroemdheden, en dan is er op het niveau van @tomhiddlestwin en hoeveel hij lijkt op Tom Hiddleston, en daarom moest hij een van de beste handvatten ooit claimen. De inhoud doet de naam eer aan.

Hoewel dit account momenteel niet veel cosplay-inhoud plaatst, is het de moeite waard om naar beneden te scrollen en te genieten van alle Loki inhoud, vooral rond de tijd dat de show uit was. Het geeft veel voldoening om te zien hoe iemand die zoveel op de originele acteur lijkt, een eerbetoon brengt aan een van de meest iconische Marvel-personages aller tijden.

5 @novembercosplay

Dit TikTok-account wordt beheerd door een cosplayer genaamd Carla, die zich bezighoudt met meerdere Marvel-personages, waaronder Captain Marvel, Spider-Man en Scarlet Witch.

Gerelateerd: 20 Marvel-koppels die alleen in strips bestaan

De Captain Marvel-cosplay is bijzonder indrukwekkend en lijkt niet een van de Marvel-personages te zijn die veel wordt gedaan, dus het is leuk om te zien dat Carla Carol Danvers recht doet.

4 @thewizardtailor

Doctor Strange-fans overal moeten @thewizardtailor zonder aarzeling volgen. Hoewel deze cosplayer hier en daar ook andere personages speelt, is de pagina zeer goed gewijd aan Doctor Strange-inhoud die hier is om indruk te maken.

Het kostuumwerk is geweldig, en als het niet in actie wordt getoond, zijn er veel video’s die de stukken van dichtbij in detail laten zien en praten over het maakproces. Dit account wordt misschien niet beheerd door Stephen Strange zelf, maar het bewijst wel dat cosplay een soort tovenarij is.

3 @jedimanda

Het is altijd geweldig als artiesten zoals cosplayers inspiratie halen uit minder populaire personages. Er is altijd een kans dat dit gebeurt bij elke nieuwe film, show of inspiratiebron die uitkomt, en dit is precies het soort inspiratie dat @jedimanda lijkt te hebben bereikt na het zien Doctor Strange in het multiversum van waanzin en duidelijk blijven hangen voor de aftiteling.

Deze getalenteerde artiest heeft net een Clea-cosplay afgemaakt. De video hierboven is van toen de pruik arriveerde, maar het kostuum is nu voltooid en Marvel-fans moeten het bekijken. Het is absoluut mooi en zeer indrukwekkend als je bedenkt hoe weinig van Clea tot nu toe is uitgebracht.

2 @frisoscosplay

@frisoscosplay met een Moon Knight-kostuum ziet er absoluut fantastisch uit. Op deze pagina vinden fans tal van TikToks met het kostuum om van te genieten, zoals die hierboven.

Gerelateerd: 10 grootste Marvel-personages, gerangschikt op grootte

Veel van de persoonlijkheid van deze cosplayer komt terug in de inhoud, zoals deze video die bedoeld lijkt om de rest van de TikTok-cosplaygemeenschap op te peppen, wat een ongelooflijke steun is om collega-artiesten te voorzien. Er is ook Deadpool-, Ant-Man- en Loki-content waar Marvel-fans van kunnen genieten.

1 @littlemissscarletwitch

Net als Sibera lijkt @littlemissscarletwitch ook een die-hard Scarlet Witch/WandaMaximoff-fan te zijn. In dit geval herschept deze TikToker veel van Wanda’s looks in shows en films zoals WandaVision en de recente Doctor Strange in het multiversum van waanzin.

De WandaVision inhoud, in het bijzonder, is off-the-charts. Er zijn zwart-witvideo’s die perfect de look en feel van de eerste twee afleveringen van de serie weergeven, en verschillende andere die Wanda’s outfits bevatten, behalve dat ze de Scarlet Witch zijn. Getalenteerde artiesten als deze verdienen alle steun van de wereld zodat ze content kunnen blijven maken voor andere fans.

Volgende: 10 brandende vragen over de MCU De Disney+-serie She-Hulk eindelijk beantwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in