10 beste DCEU-cosplayers op TikTok die je nu moet volgen

0
110


Met Zwarte Adam herschrijven van de koers van de DCEU en De flits film die een multiversaal aspect aan het universum introduceert, is het niet te zeggen welke personages vervolgens de filmfranchise zullen betreden. Maar cosplayers op TikTok brengen al geruime tijd veel van de meest geliefde personages van DC tot leven.


Met de pandemische lockdowns en mensen die thuis moeten blijven, hebben cosplayers de kans gehad om hun kostuums en vaardigheden te verfijnen, waardoor ze in populariteit stijgen op de app voor het delen van video’s. Sommigen hebben zulke geweldige kostuums en videoconcepten dat ze van cosplay hun carrière hebben gemaakt en de conventiescène stormenderhand veroveren.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

10 Mevrouw Margaret Jean

Cosplayer mevrouw Margaret Jean (@ms.margaretjean) is getransformeerd in een aantal van de machtigste vrouwelijke personages van de DCEU. Onlangs veranderde mevrouw Margaret zichzelf in Black Canary, die, hoewel eenvoudig van constructie, een perfecte weergave van het personage is.

Een ding dat haar cosplay zo uniek maakt, is dat er heel weinig over-the-top constructie bij komt kijken, wat haar belichaming van het personage veel belangrijker maakt. Hoewel ze de zaken eenvoudig houdt, blijven de personages komisch en filmgetrouw.

9 Bella Prichard

Bella Prichard (@bellaprichard_) cosplays als zowel Marvel- als DC-personages, maar een van haar meest populaire terugkerende personages is haar vertolking van Zatanna. Bella’s look belichaamt de klassieke Zatanna-look door vast te houden aan de zwart-witte goochelaar-look, de smokey-eye-make-up en de rode lip die bij het personage hoort.

Hoewel ze het personage vaak heeft gedaan, houdt Bella de look fris door elke keer kleine aanpassingen aan te brengen en de instellingen van haar video’s te wijzigen.

8 CassandraCosplays

CassandraCosplay (@cassandracosplay) heeft veel personages gespeeld als professionele cosplayer, maar een van haar meest herziene personages is Poison Ivy. Bij elke vertolking van Poison Ivy verandert Cassandra de versie van het personage dat ze speelt, of het nu de HBO Harley Quinn versie ingesproken door Lake Bell of een volledig originele look zoals haar salonmeisje Ivy.

Haar originaliteit maakt haar een veelgevraagde cosplayer voor tegens en tentoonstellingen en heeft haar bekendheid verworven in de cosplaywereld.

7 Hellspawned

Hellspawned (@hellspawned) is een casual cosplayer die zijn cv heeft uitgebreid met DC-cosplays, waaronder de vaak over het hoofd geziene Hawkman. Afgezien van zijn extreem gedetailleerde cosplays en het vermogen om een ​​personage te belichamen,

Hellspawned is gericht op het verbeteren van de cosplay-gemeenschap, die is bekritiseerd omdat ze onveilig is voor vrouwen en mensen van kleur, vooral als het gaat om congresruimten. Hoewel hij niet veel met haar en make-up doet, heeft Hellspawned het niet nodig met zijn detailniveau in zijn cosplays.

6 Marrow Morningstar

Reverse-Flash is geen personage dat niet vaak wordt gebruikt voor cosplays; Marrow Morningstar (@marrowmeister) heeft echter veel tijd en inhoud aan de personages besteed. Marrow kon alle stukken printen, schilderen en construeren voor hun look thuis en gebruikte een unieke set lichten om de gloeiende elementen van het pak te bereiken.

Hoewel er veel onpopulaire meningen zijn over Reverse-Flash als personage, zijn velen het erover eens dat dit een van de beste Reverse Flash-cosplays is die de ronde doen op TikTok.

5 Alyson Tabbitha

Alyson Tabbitha (@alysontabbitha) heeft haar volgers laten zien dat ze zichzelf kan transformeren in zo ongeveer iedereen die ze wil cosplayen. Toch is een van haar meest populaire looks haar vertolking van Wonder Woman. Als misschien wel een van de meest cosplayed-personages in de hele DCEU, zijn fans kieskeurig over hun favoriete Wonder Woman-looks.

Behalve dat ze een beetje op Gal Gadot lijken, bootsen de kostuums van Alyson het kostuum van Wonder Woman van beide na Justice League en Wonder Woman. Haar aandacht voor zelfs de kleinste details heeft haar een grote aanhang opgeleverd en heeft haar tot een TikTok-fenomeen gemaakt.

4 Ale

Harley Quinn-cosplays zijn gebruikelijk op sociale media, en met zoveel Harley Quinn-stripartiesten, zijn er veel versies van Harley om uit te kiezen. Cosplayer en TikTok-contentmaker Leann (@leannmel) portretteert De Suicide Squad Harley met haar rode en blauwe jas en korte broek.

Leann heeft haar cosplay laten groeien van zelfgemaakte looks naar meer film-nauwkeurige looks. Haar inhoud komt niet alleen overeen met de esthetiek van Harley, maar ook met haar houding, wat haar cosplays nog beter maakt.

3 Bri

Bri (@missbrisolo) heeft gekleed als veel van de meest geliefde personages van DC, maar een van haar meest goed gemaakte en populaire looks is haar versie van Raven uit Teen Titans. Hoewel het kostuum van Raven relatief eenvoudig te maken is, zijn haar make-up en sarcastische houding een beetje uitdagender om vast te stellen.

Bri heeft echter uitstekend werk geleverd door Raven’s donkere humor en te coole gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Net als veel andere cosplayers, maakt Bri veel van haar stukken met de hand en deelt ze haar proces met haar volgers, zodat ze de look zelf kunnen nabootsen.

2 Adi Rodriguez

Adi Rodriguez (@thesuperadi) is een DC-cosplayexpert die niet bang is om de rol van minder populaire personages op zich te nemen. Tot nu toe is een van haar beste looks haar versie van The Cheetah, een schurk uit de Wonder Woman-films en strips die niet veel mensen aannemen voor hun cosplays.

Adi combineert kostuum- en make-upvaardigheden die het personage op een mooie en angstaanjagende manier tot leven brengen, net als Cheetah. Adi is tijdens haar contentcreatie veranderd in Superman, Super Girl en Wonder Woman.

1 Phillicia Deanell

Phillicia Deanell heeft veel cosplays in hun arsenaal, waaronder verschillende personages uit de DCEU. Phillicia laat haar kijk op deze personages zien op haar TikTok (@heirofglee) en laat zien dat hoe het personage er ook uitziet op televisie of in de strips, iedereen zijn favoriete personages kan cosplayen.

Phillicia laat de meest simplistische kostuums er ingewikkeld en elegant uitzien met hun pruikkeuze en make-up. Phillicia’s stijl voegt een draai toe aan personages die vaak worden aangenomen door zelfs de meest beginnende cosplayers en geeft ze nog steeds het gevoel nieuw en inventief te zijn.

Volgende: De 10 beste Elden Ring-cosplays op Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in