10 Beste aan stripboeken gerelateerde contentmakers om te volgen op TikTok

0
85


Er is voor elk wat wils op TikTok, inclusief stripboekgerelateerd materiaal. Met TikTok op weg naar een van de grootste sociale-mediaplatforms, was het alleen onvermijdelijk dat franchises zoals Marvel, DC en zelfs Dark Horse een publiek op het platform zouden hebben.

In de loop der jaren zijn meerdere makers van TikTok-inhoud gestegen om video’s te bieden die zich richten op alles wat met stripboeken te maken heeft. Van het bespreken en aanmoedigen van de nieuwste stripboekfilm of -show tot het pronken met hun cosplays via vermakelijke video’s tot zelfs het leren van hun publiek over de strips zelf, deze makers van inhoud zijn voor alle nerdy kijkers die er zijn.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Livtasticnerd99

Deze TikTok-maker, ook bekend als Olivia Grace, gaat vooral over het bieden van gelach via haar zeer natuurlijke humor en charme. Hoewel ze haar mening zal geven over Marvel-films en -shows, ligt haar belangrijkste focus op haar op Marvel gebaseerde sketches.

Een van haar beroemdste series video’s gaat over haar als Tony Stark die dwaze bijnamen geeft aan personages en protocollen, vergelijkbaar met de films. Olivia heeft ook meerdere cosplayvideo’s die meestal ook eindigen als humoristische sketches. Livtasticnerd99 is zeker een maker voor toegewijde Marvel-fans.

Cumbermatch

De kans is groot dat velen deze maker al hebben gezien, vooral in de weken voor en na de release van Doctor Strange in het multiversum van waanzin. Cumbermatch is een cosplayer die in het verleden andere personages heeft gedaan, maar zijn grootste aantrekkingskracht is zijn meerdere Doctor Strange-kostuums gebaseerd op de strips, films en games.


Hij lijkt sterk op Benedict Cumberbatch en als gevolg daarvan ging Cumbermatch viraal voor zijn Doctor Strange-video’s. Hij heeft een overvloed aan charmante en hilarische sketches gemaakt als het personage en heeft zelfs zijn reis over de wereld vastgelegd naar premières van Multiverse Of Madness; zelfs Benedictus zelf en Elizabeth Olsen ontmoeten.

Mrlovewelllovestoday

Hoewel hij beroemd is geworden als een Frankenstein- en monster-cosplayer, heeft Mrlovewelllovestoday ook zijn waardering getoond voor meerdere DC- en Marvel-personages. Hij heeft Solomon Grundy, de Penguin en Alfred Pennyworth in een cosplay gedaan, waarbij hij scènes uit DC-films, shows en videogames op verrukkelijke manieren naspeelt.


Afgezien van zijn cosplayvideo’s, geeft deze maker ook zijn mening over ander stripboekgerelateerd materiaal en legt hij uit hoe hij personages zou portretteren. Zijn liefde voor Alfred Pennyworth van de Bat-Family wordt getoond door middel van meerdere video’s en is een van zijn meest vermakelijke om naar te kijken.

MrMARVELite

Zoals de naam al doet vermoeden, is MrMARVELite een grote fan van Marvel en hun verschillende vormen van inhoud. Hij zal al het Marvel-nieuws dat de hele week naar buiten komt opsplitsen, zijn mening delen en zijn kijk op films, shows en strips geven.

Hij is echter niet allemaal Marvel; hij heeft onlangs video’s gemaakt over de geannuleerde Batgirl-film, Sonic The Hedgehog 3, en heeft zelfs enkele video’s gemaakt over de Obi-Wan Kenobi serie. Hij is ook een vrij positieve maker die ervoor zorgt dat giftig gedrag van zowel fans als andere makers aan de kaak wordt gesteld.


LisWonder

Net zoals Cumbermatch viraal ging omdat ze op Benedict Cumberbatch leek, heeft LisWonder een vergelijkbare reputatie gekregen vanwege haar griezelige gelijkenis met Gal Gadot die ze heeft getoond met verschillende Wonder Woman-cosplays op TikTok en andere sociale-mediaplatforms.

Met haar TikToks heeft LisWonder haar cosplays voor de lol in verschillende trends en audio gebruikt. LisWonder heeft ook een positief licht geschenen in elke fandom, met een stralende glimlach en instelling in elke video. Ze heeft ook cosplays op zich genomen van Jane Foster, ook bekend als de Mighty Thor, Jean Grey, Claire uit Jurassic World en Angelica uit Piraten van de Caraïben.


Rosstalks-strips

Eenvoudig en recht door zee, Rosstalkscomics doet precies wat zijn gebruikersnaam suggereert: hij praat over strips. Hij vertelt samengevatte verhalen uit de strips op dramatische maar vermakelijke manieren die ook nogal informatief zijn.

Zijn video’s variëren van het focussen op massale stripboekgebeurtenissen tot het vertellen van de geheime oorsprong van bepaalde personages in het multiversum. Ross’ welsprekende stem maakt het gemakkelijk om te verdwalen en veel van zijn video’s te binge om meer te weten te komen over de overlevering van Marvel en DC.

mede monster

Als iemand op zoek is naar een maker die alles over strips bespreekt en niet alleen Marvel en DC, is Samidemonster een van de beste keuzes die er zijn. Deze grappige maar charmante maker is de perfecte definitie van een stripboekverzamelaar die verschillende stripboeken analyseert, opsplitst en recenseert.

Ze heeft verschillende strips gerangschikt, pronkt met nieuwe reeksen strips en merchandise en geeft aanbevelingen voor strips aan bepaalde demografische groepen die niet zeker weten welke strips ze moeten kopen. Bovendien heeft ze ook cosplays omarmd, zoals in een recente Constantine-video.

Mijnheer Superheld

Een andere toegewijde Marvel-maker, Sir Superhero, is een pure en heerlijke Marvel-fanaat die de ins en outs van het enorme universum kent. Deze kennis heeft hem in staat gesteld om volgers te krijgen voor het uitleggen van obscure en / of bizarre Marvel-personages en -gebeurtenissen uit de strips.

Dat alleen al is het werk dat Sir Superhero volgt, maar hij heeft deze meningen ook gedeeld over films en shows, waaronder Ms. Marvel, Thor: Love And Thunder en Moon Knight. Hij is een oprechte en gepassioneerde maker die zelfs zijn eigen vermakelijke stripboek officieel heeft gepubliceerd en uitgebracht.

Amandajustvibin

Amanda Castrillo is een mooie nerdy vrouw op TikTok die vecht tegen pestkoppen in fandoms en sociale media, terwijl ze ook veel glimlacht en lacht via haar inhoud. Ze heeft veel opinievideo’s over de nieuwste Marvel- en DC-inhoud, maar dat is slechts een klein deel van haar video’s; ze heeft ook alles behandeld, van Star Wars tot Avatar: The Last Airbender.

Amandajustvibin heeft echter veel sketches gemaakt om van te genieten, waaronder haar liefde/haat-relatie met een gepersonifieerde versie van Marvel die altijd een genot is om naar te kijken. Net als Cumbermatch heeft Amanda nogal wat aanhang gekregen dat ze is uitgenodigd voor meerdere premières voor Marvel-projecten.


ThePandaRedd

Met een sterke liefde voor het karakter van Jason Todd, ook bekend als de Red Hood, is ThePandaRedd een geweldige contentmaker voor de DC-fandom. Zijn sketches met de Bat-Family, Bill The Henchman en Lord Death Man zijn genoeg om iedereen pijn te doen van het lachen.

Panda heeft een sterke band met zijn fans wat heeft geresulteerd in vele hartverwarmende unboxing video’s. Hij zal ook zijn mening geven over personages, films en andere vormen van media van zowel Marvel als DC. Een van zijn beste series zijn zijn video’s over personages uit Het boek der spijtige superhelden en afbreken of ze spijt hebben of niet.

Volgende: 8 beste Marvel-personages volgens TikTok Content Creators

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in