10 advocaten om in de gaten te houden op TikTok | alwetend

0
18


Bang om TikTok te gebruiken? Je bent niet alleen. Veel advocaten aarzelen om TikTok uit te proberen, omdat ze niet onprofessioneel willen overkomen. Er is echter niets inherent onprofessioneel aan het platform. Er zijn zelfs veel juridische professionals die groot succes zien op TikTok (zonder enige choreografie te leren).

De 10 TikTok-accounts van advocaten die hieronder worden uitgelicht, hebben de magische formule onder de knie – en jij ook! Als je je persoonlijkheid kunt laten zien, je juridische expertise kunt onderstrepen en waarde kunt bieden aan de kijker door middel van educatie of entertainment (of beide), kun je slagen op TikTok.

Hier zijn 10 advocaten om in de gaten te houden op TikTok en waarom ze het zo goed doen.

Voordat je ergens op klikt, is hier een snelle TikTok 101

We hebben eerder gepleit voor TikTok in legale marketing, maar hier is een korte inleiding.

TikTok-gebruikers komen uit verschillende leeftijdsgroepen en het platform wordt door sommige gebruikers gebruikt als een zoekmachine. U kunt trefwoorden in uw video’s en bijschriften op dezelfde manier gebruiken als trefwoorden op uw website. TikTok is vooral goed in het creëren van herkenbaarheid bij mensen die mogelijk juridisch advies zoeken.

Weet je niet zeker hoe je moet beginnen? Probeer deze categorieën voor elk advocatenkantoor dat aan de slag gaat op Tik Tok:

  • Scenario
  • Achter de schermen
  • Lijst
  • nieuws
  • Echte leven / dag in het leven
  • Tips / educatie
  • Humor

Je kunt ook beginnen met de vier soorten posts op sociale media.

Probeer, totdat je je niche hebt bepaald, een constante stroom van inhoud te publiceren op basis van deze categorieën en de vier soorten inhoud om je TikTok-pagina actueel te houden. Zodra u uw niche heeft gevonden, kunt u onze tips gebruiken om nooit meer zonder inhoud te zitten.

10 advocaat TikTok-accounts om in de gaten te houden

Elk van deze 10 accounts heeft een iets andere smaak. U zult ook merken dat de inhoud van elk account op deze lijst onder ten minste twee van de hierboven genoemde categorieën valt. De meeste van deze accounts zijn een beetje “luider” dan wat je van een advocaat zou verwachten – en daarom presteren ze zo goed.

@erikakullberg, 9,1 miljoen volgers
Erika’s kanaal staat vol met bruikbare, toegankelijke video’s over consumentenrechten, technologie, reizen en kleine bedrijven. Haar kenmerkende formaat (“Ze hebben geen idee dat ik Erika volg!”) Is zeer herkenbaar en ze publiceert snel nieuwe video’s als reactie op actuele nieuwe onderwerpen. Door uw eigen handtekeningformaat te vinden, kunt u ook opvallen!

@divorcelawyerdenise 334.2K volgers
Denise beantwoordt veelgestelde vragen over echtscheiding, met speciale aandacht voor Florida. Deze strategie is zeer effectief en ze converteert haar kijkers naar leads door een consultatielink in haar bio te plaatsen.

@bradshear 1,1 miljoen volgers
Brads video’s zijn humoristisch en pakken controversiële onderwerpen aan – een strategie die ervoor zorgt dat zijn video’s precies bij het juiste publiek terechtkomen. Twee van zijn topvideo’s zijn “Hoe te reageren als je openbare school eist dat je je telefoon ontgrendelt” en “Is het legaal om een ​​booger op een andere persoon te schieten.”

@tommythelawyer 157,8K volgers
Tom maakt video’s die persoonlijk en leerzaam zijn. Hij bereikt dit evenwicht door zijn kijkers voor te lichten over onderwerpen die verband houden met medische wanpraktijken, terwijl hij ook zijn persoonlijke leven en uitgesproken meningen laat zien.

@thelawyerpaige 340.1K volgers
Arbeidsrecht en intimidatie op het werk staan ​​centraal in het kanaal van Paige. Ze wisselt educatieve video’s af met persoonlijke video’s, speelt in op TikTok-trends en deelt fragmenten uit haar eigen persoonlijke leven. Ze doet ook geweldig werk om relaties op te bouwen met haar kijkers.

@lawyerlem 43.5K volgers
Deze letseladvocaat maakt herkenbare, op scenario’s gebaseerde inhoud die iedereen waardevol zou kunnen vinden. Hij heeft bijvoorbeeld een video met de titel ‘Hoe een ruzie met iemand op te lossen’ en een andere met de titel ‘Hoe lastige politievragen te beantwoorden’. Hij draagt ​​een pak en stropdas in al zijn video’s, maar hij is niet bang om zijn persoonlijkheid te laten zien.

@thelawyerangela 1,1 miljoen volgers
Angela’s video’s reageren op populaire nieuwe onderwerpen, met een focus op class action-rechtszaken en popcultuur. Haar video’s zijn leuk om naar te kijken en informatief, met een BFF-sfeer die veel van haar cultureel bewuste kijkers aanspreekt.

@lawyer.dad 29,1K volgers
Michael is letselschadeadvocaat en zijn video’s zijn zeer herkenbaar. Ze laten zijn familie, zijn team en zijn dagelijkse werkleven zien. Met een mix van inhoud achter de schermen en educatieve inhoud, onderscheidt Michael zich door zijn humor en herkenbare aanpak.

@ugolord 6,4 miljoen volgers
De video’s van Ugo zijn gemaakt om te onderwijzen door betrokkenheid te bevorderen. Hij maakt veel video’s in zijn “Who’s Liable?” serie. In de ene video vraagt ​​hij zijn publiek wat ze denken, en in de volgende video legt hij het juiste antwoord uit. Deze gamificatie van inhoud, plus de slimme persoonlijkheid van Ugo, hebben geleid tot groot TikTok-succes. Deze aanpak moedigt kijkers ook aan om meer video’s op zijn pagina te bekijken, wat belangrijk is voor het algoritme van TikTok en uiteindelijk helpt om zijn zichtbaarheid op het platform te vergroten.

@lawyerkelly 386.9K volgers
Kelly is een familierechtadvocaat die moeilijke onderwerpen behandelt die verband houden met huwelijk en echtscheiding. Een van haar beste video’s behandelt bijvoorbeeld de vraag “Ik heb een affaire met een getrouwde man, heb ik rechten?” Ze leidt mensen op en reageert ook op popcultuurevenementen.

Enkele voorbeelden zien? Bekijk deze video’s

Hier zijn snelle links naar video’s die zijn gemaakt door deze top TikTok-accounts, gesorteerd op type inhoud:

Scenariovideo’s:
@advocaatpaige
@advocaatkelly

Achter de schermen video’s:
@advocaat.vader

Listicle-video’s:
@advocaatpaige
@bradshear

Nieuwsvideo’s:
@thelawyerangela
@ugolord

Real Life/Day In The Life-video’s:
@advocaat.vader
@bradshear

Tips/educatieve video’s:
@erikakullberg
@scheidingsadvocaat

Humorvideo’s:
@advocaat.vader

Laatste opmerking over TikTok

TikTok is niet het platform om verlegen te zijn.

Ben je cameraschuw? Geen probleem! Er zijn tal van tijdelijke oplossingen en tips om u te helpen comfortabeler te worden voor de camera. Deze vaardigheid helpt je niet alleen om betere video’s voor sociale media te maken, maar het zal je ook ten goede komen als spreker in het openbaar.

Zelfs als je meer zachtaardig bent, kun je gebruikmaken van de add-ons van het platform, zoals tekst, geluiden en effecten, om je video te laten opvallen.

Beoordeling en volgende stappen

TikTok is een geweldige plek om uw merk als advocaat te vestigen, of u nu zachtaardig of brutaal en brutaal bent. Als u actuele gebeurtenissen met betrekking tot uw niche kunt onderwijzen, entertainen en uitleggen, kunt u slagen als advocaat op TikTok.

[View source.]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in