🌱 TikTok verovert bedrijven in Tampa door storm + opening Sweetgreen

0
35


Hallo, buren. Carlos Hernandez hier met je donderdageditie van de Tampa dagelijks, gevuld met alles wat je moet weten over wat er in de stad gebeurt. De briefing van vandaag bevat nieuws over…

 • 📱 Bedrijven in de omgeving van Tampa gebruiken TikTok steeds vaker voor verkoop.
 • 🏘️ De huren in Tampa zijn vorige maand in november eindelijk gedaald, maar liggen helaas nog steeds ver boven de loongroei.
 • 🥬 Tampa’s eerste Sweetgreen opent op 13 december in Tampa Heights.

Maar eerst het weer van vandaag:

Gedeeltelijk zonnig. Hoog: 79 Laag: 65.


Hier zijn de belangrijkste verhalen van vandaag in Tampa:

1. De huurprijzen in Tampa daalden met ongeveer 1,4 procent op maandbasis in november vergeleken met 1 procent landelijk. Helaas gaat de druppel nog steeds weg huur ver boven de verdiengroei in het Tampa-gebied. Huur in Tampa is geweest bijna 40 procent gestegen sinds het begin van de pandemie en de arbeidsmarkt begint nu af te koelen. (ABC Actie Nieuws, WTSP)

2. Tampas eerste Sweetgreen wordt geopend in Tampa Heights Aan dinsdag 13 december volgens een Google-paginalijst. Het concept staat bekend om zijn zelfbouwkommen boordevol verse en smaakvolle eiwitten en allerlei gezonde toevoegingen. Het staat ook bekend om het serveren van seizoensgebonden ingrediënten die afkomstig zijn van lokale boeren. (Creatieve Loafing Tampa)

3. De Pinellas County Sheriff’s Office en Tampa Police Department vorige week afscheid genomen van twee K-9 misdaadbestrijders. K-9 jager stond bekend om optredens op scholen, openbare evenementen en buurten in Pinellas. In de tussentijd K-9 Indo stond aan de andere kant van de brug in Tampa bekend omdat hij onbevreesd was ondanks woede en stierf tijdens het werk. (Tampa-patch)

4. Urban Air-avonturenparkbekend als de grootste exploitant van indoor avonturenparken op de planeet, is komt naar de omgeving van Tampa. De parken zijn voorzien over 20 verschillende attracties inclusief lasergame, trefbalvelden, elektrische karting en meer waar gasten van kunnen genieten. Elke locatie beschikt ook over een fast-casual café om van te genieten. (Dat is zo Tampa)

5. Tampa-bedrijven sluiten zich steeds vaker aan bij TikTok naarmate het belang van de app voor sociale media toeneemt, ondanks de toenemende controverse over de app door de Amerikaanse overheid. Armature Works hoofdbestanddeel en populair birria-bedrijf Meisjes heeft bijna 15.000 volgers en berichten met tot 2 miljoen keer bekeken, geen sinecure voor een klein bedrijf. Een ander lokaal bedrijf, Pop Goes the Waffle, zegt dat TikTok tegenwoordig ook een belangrijke bron van verkoop is. (Abonnement: Tampa Bay Times, Gratis: Axios)


Gesponsord door Wise Bread:

Goedbetaalde kaarten voor Amerikanen met goed tot uitstekend krediet — De beste creditcards van 2022 bieden een bonus van $ 300 en uitzonderlijke beloningen bij aankopen. Begin met het verzamelen van enorme beloningen!


Vandaag in Tampa:

 • Powerstories Theatre presenteert kerstmusical. (9 uur)
 • Storytime met mevrouw Claus in Hyde Park Village. (10 uur)
 • Kunst op het huis in het Tampa Museum of Art. (16.00 uur)
 • Vinik Sports Group organiseert beurs voor deeltijdbanen bij Amalie Arena. (16.00 uur)
 • Tab Benoit en Dirty Dozen Brassband in concert in Tampa Theater. (19.00 uur)

Uit mijn notitieboekje:

 • Waldorf Astoria Orlando en Signia by Hilton Orlando Bonnet Creek zijn het aanbieden van 50 procent korting op tickets naar Epicurious Sip & Savour on Vrijdag 9 december van 19.00 tot 23.00 uur. Het evenement zal een culinair en drankaanbod presenteren, geïnspireerd door de chef-koks van de 13 restaurants en lounge van het resort. Stuur een e-mail naar BonnetCreekEpicurious@hilton.com om toegang te krijgen tot deze exclusieve aanbieding en laat hen weten dat Carlos u heeft gestuurd voor de korting.
 • Tampa Bay Buccaneers gedeeld: “We hebben S Logan Ryan aangewezen om terug te keren uit de geblesseerde reserve, wat betekent dat hij onmiddellijk kan terugkeren naar de training en binnen de komende drie weken kan worden geactiveerd.” (Tampa Bay Buccaneers via Facebook)
 • Zoo Tampa in Lowry Park gedeeld: “Verspreid wat feestvreugde met een beetje hulp van onze dieren in ZooTampa! Maak er een onvergetelijke kerst van met een gepersonaliseerd seizoensgroetbericht met een van onze dieren en het geweldige team hun zorg toevertrouwd.” (ZooTampa in Lowry Park via Facebook)
 • Humane Maatschappij van Tampa Bay gedeeld: “De Humane Society of Tampa Bay was verheugd om dit jaar weer deel te kunnen nemen aan de Great American Teach-In! We hebben 20 scholen in Tampa Bay Area bezocht om te praten over carrières in verband met dieren.” (Humane Society of Tampa Bay via Facebook)
 • Algemeen ziekenhuis van Tampa gedeeld: “Tampa General Hospital en USF Health-University of South Florida zijn trots om aan te kondigen dat onze gezamenlijk programma voor pulmonologie heeft de krachten gebundeld met twee prestigieuze organisaties die het leven van patiënten wereldwijd zullen verbeteren: de Stichting voor Sarcoidosis Research (FSR) Global Sarcoidosis Clinic Alliance en de Longfibrose Stichting Zorgcentrum Netwerk.” (Tampa Algemeen Ziekenhuis via Facebook)

Meer van onze sponsors — bedankt voor het steunen van lokaal nieuws!

Aanbevolen bedrijven:

Evenementen:

Aankondigingen:

Behuizing:


Je bent helemaal ingehaald voor vandaag. Ik zie je morgen weer in je inbox met een nieuwe update!

Carlos Hernández

Over mij: Hallo, mijn naam is Carlos Hernandez en ik ben een voedselschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Ik schrijf de foodblog Carlos Eats (http://www.carloseats.com) en draag ook bij aan verschillende kranten en tijdschriften met foodgerelateerde blogs en artikelen.

Heeft u een nieuwstip of suggestie voor een aanstaande Tampa Daily? Neem contact met mij op via SouthTampa@Patch.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in